AANBIEDINGEN | POST-PLAZA

Als Leeuwarders weten wij wat natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad. Tips delen wij graag! #mustsee #mustdo.

 • Musea -> Keramiek Museum of het Fries Museum, echte must see!
 • Dieren -> Aqua Zoo, een dierentuin uitermate geschikt om met kinderen te bezoeken
 • Greenjoy - electrische Post-Plaza sloep om zelf door de grachten te varen. Helemaal de blits!
 • Fietsen huren voor een dag, wij hebben eigen city bikes
 • Praamvaren door de grachten van Leeuwarden - met historicus aan boord
 • Stadswandelingen met A Guide To Leeuwarden, Henk is TOP!

Er zit vast iets leuks bij, tot snel bij Post-Plaza!
Eén van onderstaande aanbiedingen in ons hotel reserveren, klik dan op de favoriet om direct te boeken, bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar frontoffice@post-plaza.nl. #seeyou

 • KUNST AANBIEDING
 • KUNST AANBIEDING

KUNST AANBIEDING

Waarom zou je nog schilderen nu iedereen met z’n smartphone foto’s en filmpjes kan maken? Nu we via de oude en de nieuwe media overvoerd worden met beelden en verhalen? Wat voegt ‘het schilderen’ hier nog aan toe? Wat is sowieso de functie van schilderkunst in deze tijd? We hebben Wytze Visser gevraagd om in een aantal hotelkamers Kunst toe te voegen met een verhaal. En deze delen we graag met je. En om het af te maken krijg je ook een stukje kunst mee naar huis. 

Deze aanbieding is inclusief een overnachting in een kamer met Kunst van Wytze, een heerlijk ontbijt, een bezoek aan het Keramiek Museum en het Fries Museum en een Kunstbord mee naar huis, als herinnering aan je bezoek aan Post-Plaza. 

VANAF € 109 P.P. Reserveer dit arrangement
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR

CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR

Wil jij de culinaire hoogstandjes van Leeuwarden proeven? Kies dan voor dit arrangement! Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland. Een culinaire ontdekkingsreis. Chef-kok Jarst zorgt voor een avond genieten in het Grand Café. Dit 2 daags arrangement is inclusief;

1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
1 x 3 gangen diner in het Grand Café
+ Tickets voor de Friese Food Tour; De Friese Food Tour is een route door het centrum van Leeuwarden. Met deze tour kom je langs de beste culinaire plekken van de stad. Het leukste is dat je overal iets mag proeven. Beerenburg bij Boomsma of Oranjekoek bij de bakker. De route duurt +/- 2 uur en is mogelijk van maandagmiddag tot en met zaterdag.

v.a. € 94,50 p.p. Reserveer dit arrangement
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELECTRISCHE SLOEP
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELECTRISCHE SLOEP
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELECTRISCHE SLOEP

ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELECTRISCHE SLOEP

Ontdek Leeuwarden als waterstad. Overdag varen door de grachten van Leeuwarden en avonds heerlijk overnachten in Post-Plaza. Dit is de leukste manier om Leeuwarden op een bijzondere manier te ontdekken (tussen 15 mrt en 30 oktober). Dit 2 daags arrangement is inclusief:
1 x overnachting in Post-Plaza. 
1 x Fries ontbijt in het Grand Café.
1 x 3 gangen diner in ons Grand Café op de avond van aankomst.
2 uren varen door de grachten van Leeuwarden in een electrische sloep, welke jij natuurlijk zelf bestuurt, op de dag van aankomst of op de 2e dag. De boot staat voor je klaar op de door jouw gewenste tijd, op basis van beschikbaarheid. Picknickmand met lekkers erbij reserveren, dat kan!

v.a. € 99 p.p. Reserveer dit arrangement
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS

DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS

Ontdek de noordelijke parel Leeuwarden en hoe de Friese Stadhouders de Koninklijke lijn voorzetten. Vanuit ons hotel kunt u in de historische voetsporen treden van Willem Lodewijk (Ús Heit) en Maria-Louise van Hessen Kassel (tante Marijke). Leeuwarden was in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa en benoemd in de shortlists van o.a Lonely Planet, National Geographics en de New York Times. Aanbieding is inclusief:

1 x overnachting inclusief een heerlijk Fries ontbijt
1 x drie gangen diner in ons Grand Café op de avond van aankomst
1 x entreekaart voor het Keramiek Museum de Princessehof (gesloten op maandag)
1 x de gids Sporen van de Nassaus uitgegeven door Historisch Centrum Leeuwarden, inclusief prachtige wandelroute
1 x Stadsplattegrond en city shopper om de stad mee te ontdekken

v.a. € 99 p.p. Reserveer dit arrangement
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch