SPECIAAL ARRANGEMENT VOOR EEN FANTASTISCH VERBLIJF

Als Leeuwarders weten wij wat je moet doen als je in de stad bent. Tips delen wij graag met je. Het liefst vertellen wij dan ook graag wat er allemaal te doen is tijdens het Culturele Hoofdstad jaar. Zo kan je via ons tickets bestellen voor:

 • Het Keramiek Museum
 • Het Fries Museum (Rembrandt tentoonstelling)
 • Aqua Zoo - dierentuin uitermate geschikt om met kinderen te bezoeken
 • Greenjoy electrische bootjes om zelf door de grachten te varen
 • Fietsen huren voor een dag, eigen city bikes van Post-Plaza
 • Praamvaren door de grachten van Leeuwarden - met historicus aan boord
 • Stadswandelingen

Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza!
Wil je 1 van de onderstaande arrangementen in ons hotel reserveren, klik dan op jouw favoriet om direct te boeken, bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar frontoffice@post-plaza.nl. #seeyou

 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA

KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA

De gezelligste dagen van het jaar zijn natuurlijk de Kerstdagen. En wij vieren dat dit jaar uitbundig! Kom samen, met je gezin of hele familie genieten van de gezelligste dagen bij Post-Plaza. De Kerst Special, geldig op maandag 24 t/m woensdag 26 december én is inclusief:

1x een overnachting in een Comfortabele kamer naar keuze
1x live cooking Kerst Ontbijt in het Grand Café, met Friese specialiteiten

Voor het diner kan apart een reservering worden gemaakt. Zoals je van ons gewend bent serveren wij tijdens de Kerstdagen de lekkerste gerechten van onze a la carte kaart met daarnaast een speciaal 3 of 4 gangen Kerstdiner, met de specialiteiten van onze Chef Jarst Bekius.

v.a. € 62 p.p. Reserveer dit arrangement
 • UITVERKOCHT - OUD & NIEUW SPECIAL
 • UITVERKOCHT - OUD & NIEUW SPECIAL
 • UITVERKOCHT - OUD & NIEUW SPECIAL

UITVERKOCHT - OUD & NIEUW SPECIAL

Editie Oud & Nieuw 2018 is uitverkocht. Wij hebben nog enkele kamers beschikbaar voor enkel overnachting en ontbijt, maar geen ruimte meer voor diner. Uiteraard zijn onze hotelgasten wel welkom bij het feest, welke om 22.00 uur start. Reserveren kan via 058-2159317 of via de reserveer knop rechts bovenaan!

Wij zorgen ook dit jaar weer voor een sprankelend City Chique Oud & Nieuw feest. Geniet van een heerlijk uitgebreid 4-gangen diner om vervolgens knallend het jaar af te sluiten met een funky DJ en een Champagne toast om 24.00 uur. De Oud & Nieuw special is inclusief: 1x 4 gangen diner, startend om 19.00 uur. Het Grand Café is voor het diner al geheel vol. Na het diner, rond 22 uur, komt iedereen samen in het Grand Café om het feest te gaan vieren met champagne toast mét oliebollen om 24 uur. We vieren feest in ons Grand Café tot 2 uur, met onze huis DJ Alex -> gegarandeerd voetjes van de vloer. 1x een overnachting van 31 december op 1 januari (p.s. wil je al een nacht eerder komen? geef dat bij je opmerkingen aan, voor maar € 50 p.p. incl. ontbijt heb jij een extra lang weekend) 1x live cooking ontbijt in het Grand Café met Friese specialiteiten (tussen 8.30 en 11 uur) en natuurlijk een late check-out tot 13 uur. Uitslapen hoort erbij!

v.a. € 103 p.p. Reserveer dit arrangement
 • REMBRANDT ARRANGEMENT
 • REMBRANDT ARRANGEMENT
 • REMBRANDT ARRANGEMENT

REMBRANDT ARRANGEMENT

Friesland staat bol van Cultuur. Wij wonen er en hebben nog steeds niet alles gezien en ervaren. Toch is het Friese volk, de manier van leven, ervaren en delen anders dan anders. Wij vieren het leven! En dat is o.a. te zien in het Fries Museum, waar wij jullie graag laten verwonderen. Kom en geniet!

1 x overnachting en Fries ontbijt 
1 x 3-gangen diner, op de avond van aankomst in het Grand Café
1 x entreekaartje voor de Rembrandt & Saskia tentoonstelling in het Fries Museum
1 x stadplattegrond om de historische stad Leeuwarden te ontdekken
en uiteraard gratis WiFi en gebruik koffie- en thee faciliteiten op de kamer inbegrepen. Vanwege de grote belangstelling is tijdig reserveren gewenst. Wij sturen de entreekaarten naar het aangegeven woonadres, waarna jij zelf de kaarten dient te activeren.

v.a. € 98 p.p. Reserveer dit arrangement
 • CULINAIR ARRANGEMENT + FOOD TOUR
 • CULINAIR ARRANGEMENT + FOOD TOUR
 • CULINAIR ARRANGEMENT + FOOD TOUR

CULINAIR ARRANGEMENT + FOOD TOUR

Wil jij de culinaire hoogstandjes van Leeuwarden proeven? Kies dan voor dit arrangement! Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland. Een culinaire ontdekkingsreis. Chef-kok Jarst zorgt voor een avond genieten in het Grand Café. Dit 2 daags arrangement is inclusief;

1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
1 x 3 gangen diner in het Grand Café
+ Tickets voor de Friese Food Tour; De Friese Food Tour is een route door het centrum van Leeuwarden. Met deze tour kom je langs de beste culinaire plekken van de stad. Het leukste is dat je overal iets mag proeven. Beerenburg bij Boomsma of Oranjekoek bij de bakker. De route duurt +/- 2 uur en is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag.

v.a. € 97 p.p. Reserveer dit arrangement
 • RELAX ARRANGEMENT
 • RELAX ARRANGEMENT
 • RELAX ARRANGEMENT
 • RELAX ARRANGEMENT

RELAX ARRANGEMENT

Kom tot rust in de winter met ons Relax arrangement. De behandeling geeft je lichaam en geest een boost. De Scent of Winter behandeling bestaat uit: Milde en verfrissende Sensi plus reiniging, Enzym Peeling met Vapozone, Meridiaan gelaat massage, Golden Skin Lifting Serum, Cell protect ampul dat zorgt voor een actieve celbescherming, Relax Peel of mask en een Skinvision dag of nacht crème. In het Grand Café zorgt een heerlijke High Tea voor extra ontspanning. Dit 2 daags arrangement is inclusief;

1 x overnachting in één van onze hotelkamers met Fries ontbijt in het Grand Café
1 x behandeling bij Beauty by Beba in ons hotel
1 x High Tea (tussen 14 en 17 uur) in ons Grand Café
en uiteraard gratis WiFi en gebruik koffie- en thee faciliteiten op de kamer.

v.a. € 104 p.p. Reserveer dit arrangement