AANBIEDINGEN | POST-PLAZA

Maak je hoofd leeg en zoek de rust in Friesland. Als Leeuwarders weten wij wat natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad. Tips delen wij graag! #mustsee #mustdo.

 • Fietsen huren voor een dag, wij hebben eigen city bikes. Fiets bijvoorbeeld langs House of Taste voor echte Friese Beerenburg, langs Stek voor een koffie in de Prinsentuin of fiets langs de diverse Friese gedichten dwars door de stad. Een nieuwe manier met de mooiste plekjes. 
 • Greenjoy - elektrische Post-Plaza sloep om zelf door de grachten te varen. Helemaal de blits! Je kan met maximaal 3 personen of een gezin in de sloep welke volgens de RIVM voorwaarden wordt schoongemaakt. 
 • Musea -> genoeg te zien en te beleven, bestel je tickets online! 
 • Dieren -> Aqua Zoo
 • Praamvaren door de grachten van Leeuwarden - nu even niet. Varen moet je toch echt zelf doen, daarom is onze eigen sloep zo ideaal
 • Stadswandelingen met A Guide To Leeuwarden! Henk is the best!

Er zit vast iets leuks bij, tot snel bij Post-Plaza!
Eén van onderstaande aanbiedingen in ons hotel reserveren, klik dan op de favoriet om direct te boeken, bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar reservering@post-plaza.nl. #seeyou

 • MIDSUMMER AANBIEDING - 3 TOT 7 NACHTEN
 • MIDSUMMER AANBIEDING - 3 TOT 7 NACHTEN
 • MIDSUMMER AANBIEDING - 3 TOT 7 NACHTEN
 • MIDSUMMER AANBIEDING - 3 TOT 7 NACHTEN

MIDSUMMER AANBIEDING - 3 TOT 7 NACHTEN

Friesland is mooi en groots, wij mogen ons tot de gelukkigste mensen van Nederland prijzen. En onze mooie provincie is the place to be tijdens de na-zomer van 2020. Glooiende landschappen, lang tafelen in onze binnentuin, fietsen langs de kust en varen door de grachten. Dit zou wel eens een prachtige zomer kunnen worden. 

Boek daarom nu je zomervakantie in ons stadshotel, de perfecte plek om Fryslân te ontdekken. Als je 3 nachten óf meer bij ons reserveert geven wij je daarom 25% korting op je overnachting en ontbijt.

Deze aanbieding is geldig tussen 15 augustus en 30 september 2020 #seeyou. Tip; geef eerst in ons reserveringssysteem aan hoeveel nachten je wenst te verblijven, daarna rekent het systeem jouw korting uit. 

25% korting Reserveer dit arrangement
 • WEG IN EIGEN LAND AANBIEDING - 2 NACHTEN

WEG IN EIGEN LAND AANBIEDING - 2 NACHTEN

Deze all - in aanbieding is normaal enkel voor onze nieuwsbrief abonnees, maar nu ook voor jou! Wil jij elk kwartaal een aanbieding in je mailbox, vergeet je dan niet te abonneren!

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle nieuwe voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit is juist nu erg belangrijk. Deze 3 daagse Weg in Eigen Land Aanbieding is inclusief 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijt, 1 x 3-gangen diner, onze city bikes voor een dag inclusief picknickkleed, onze electrische sloep voor 2 uren én een lekkernijenpakket bij House of Taste. 

v.a. € 179 Reserveer dit arrangement
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR - 1 NACHT
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR - 1 NACHT
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR - 1 NACHT

CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR - 1 NACHT

Wil jij de culinaire hoogstandjes van Leeuwarden proeven? Kies dan voor dit arrangement! Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland. Een culinaire ontdekkingsreis. Chef-kok Jarst zorgt voor een avond genieten in het Grand Café. Dit 2 daags arrangement is inclusief;

1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
1 x 3 gangen diner in het Grand Café
+ Tickets voor de Friese Food Tour; De Friese Food Tour is een route door het centrum van Leeuwarden. Met deze tour kom je langs de beste culinaire plekken van de stad. Het leukste is dat je bijna overal iets mag proeven. Bijvoorbeeld Fryske worst bij House of Taste of Oranjekoek bij bakkerij Salverda. De route duurt +/- 2 uur en is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag.

v.a. € 94,50 p.p. Reserveer dit arrangement
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELEKTRISCHE SLOEP - 1 NACHT
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELEKTRISCHE SLOEP - 1 NACHT
 • ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELEKTRISCHE SLOEP - 1 NACHT

ONTDEK LEEUWARDEN - MET ELEKTRISCHE SLOEP - 1 NACHT

Ontdek Leeuwarden als waterstad. Overdag varen door de grachten van Leeuwarden en avonds heerlijk overnachten in Post-Plaza. Dit is de leukste manier om Leeuwarden op een bijzondere manier te ontdekken. Dit 2 daags arrangement is inclusief:
1 x overnachting in één van onze hotelkamers.
1 x ontbijt in ons Grand Café.
1 x 3-gangen diner in ons Grand Café.
2 uren varen door de grachten van Leeuwarden in een elektrische sloep, welke jij natuurlijk zelf bestuurt, op de dag van aankomst of op de 2e dag. De boot staat voor je klaar op de door jouw gewenste tijd, op basis van beschikbaarheid. Picknickmand met lekkers erbij reserveren, dat kan!

v.a. € 99 p.p. Reserveer dit arrangement
Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

 • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
 • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
 • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
 • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
   

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen