AANBIEDINGEN | POST-PLAZA

Uiteraard ben je meer dan welkom om bij ons te komen logeren. Je kunt bij ons gebruik maken van ontbijt, lunch en diner (allemaal to go of take away), vanuit onze huidige menukaart. Maak je hoofd leeg en zoek de rust in Friesland. Als Leeuwarders weten wij wat natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad. Tips delen wij graag! #mustsee #mustdo.

  • Fietsen huren voor een dag, wij hebben eigen city bikes. Fiets bijvoorbeeld langs House of Taste voor echte Friese Beerenburg of andere lekkernijen, haal je koffie to go bij Stek en plof neer in de Prinsentuin of fiets langs de diverse Friese gedichten dwars door de stad. Een nieuwe manier met de mooiste plekjes. 
  • Greenjoy - elektrische Post-Plaza sloep om zelf door de grachten te varen. Helemaal de blits! Je kan met maximaal 3 personen of een gezin in de sloep welke volgens de RIVM voorwaarden wordt schoongemaakt. 
  • Musea -> genoeg te zien en te beleven, bestel je tickets online! 
  • Dieren -> Aqua Zoo
  • Praamvaren door de grachten van Leeuwarden - nu even niet. Varen moet je toch echt zelf doen, daarom is onze eigen sloep zo ideaal
  • Stadswandelingen met A Guide To Leeuwarden! Henk is the best!

Er zit vast iets leuks bij, tot snel bij Post-Plaza!
Eén van onderstaande aanbiedingen in ons hotel reserveren, klik dan op de favoriet om direct te boeken, bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar reservering@post-plaza.nl. #seeyou

  • LOGEREN & DINEREN SPECIAL
  • LOGEREN & DINEREN SPECIAL
  • LOGEREN & DINEREN SPECIAL

LOGEREN & DINEREN SPECIAL

Weg in eigen provincie, weg in eigen stad of weg in eigen land. We willen er simpelweg gewoon even uit. En laat dat nu heel erg goed kunnen bij Post-Plaza. 

We bieden je in dit arrangement een overnachting in een hotelkamer naar keuze, een overheerlijke ontbijt én een drie gangen diner. Zowel het ontbijt als het diner kan je op de kamer nuttigen én afhalen in onze open keuken. En uiteraard voorzien we je van de leukste tips om onze hoofdstad Leeuwarden te ontdekken.  

En vergeet je niet om in de laatste stap van je reservering ook de sauna + Turks Stoombad privé te reserveren? Hoe ontspannen wil je weer naar huis? Oant Sjen in Ljouwert! 

v.a. € 84 p.p. Reserveer dit arrangement
  • WEG IN EIGEN LAND AANBIEDING - 2 NACHTEN

WEG IN EIGEN LAND AANBIEDING - 2 NACHTEN

Deze aanbieding is geldig van 13 februari tot 30 september 2021. 

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit. Dat is waar we zin in hebben! Deze 3 daagse Weg in Eigen Land Aanbieding is inclusief 2 overnachtingen met een heerlijk ontbijt, onze city bikes voor een dag, onze elektrische sloep voor 2 uren én een lekkernijenpakket dat je bij House of Taste zelf kunt ophalen. 

v.a. € 149 p.p. Reserveer dit arrangement
CLOSE X

WELKOM IN POST-PLAZA

Beste vriend van Post-Plaza,

We hadden het jaar zo graag anders willen afsluiten met elkaar. Eigenlijk precies op de manier zoals wij zijn. Informeel maar met op en top Friese gastvrijheid.
Om nu wederom de deuren te sluiten van ons Grand Café doet ons ontzettend veel verdriet. Niet alleen voor jou, onze gast, maar ook voor onze medewerkers die zich altijd erg verheugen om jou een geweldige tijd te bezorgen.  

Als je bij ons komt logeren in de komende periode heb jij waarschijnlijk 1 belangrijk vraag; kan ik nog wel bij jullie eten? Ons antwoord daarop is JA! 
Onze ontbijt-, lunch- en dinerkaart is beschikbaar en vanuit onze open keuken kan je de gerechten komen ophalen. Kijk, zo doen wij dat! #lekkerite

Herman Schreuder, Annelies Douwstra en alle medewerker van Post-Plaza.

Bekijk onze kamers