AANBIEDINGEN | POST-PLAZA

Als Leeuwarders weten wij wat natuurlijk het beste wat er te doen is in de stad. Tips delen wij graag! #mustsee #mustdo.

 • Musea -> Keramiek Museum of het Fries Museum, echte must see!
 • Dieren -> Aqua Zoo, een dierentuin uitermate geschikt om met kinderen te bezoeken
 • Greenjoy - electrische Post-Plaza sloep om zelf door de grachten te varen. Helemaal de blits!
 • Fietsen huren voor een dag, wij hebben eigen city bikes
 • Praamvaren door de grachten van Leeuwarden - met historicus aan boord
 • Stadswandelingen met A Guide To Leeuwarden, Henk is TOP!

Er zit vast iets leuks bij, tot snel bij Post-Plaza!
Eén van onderstaande aanbiedingen in ons hotel reserveren, klik dan op de favoriet om direct te boeken, bel met 058 215 93 17 of stuur een mail naar frontoffice@post-plaza.nl. #seeyou

 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA
 • KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA

KERST VIER JE NATUURLIJK BIJ POST-PLAZA

De gezelligste dagen van het jaar zijn natuurlijk de Kerstdagen. En wij vieren dat dit jaar precies op de manier zoals wij zijn! Informeel maar met kwaliteit. Met Friese hartelijkheid en grootstedelijke allure. Met onwijs lekker eten en persoonlijke aandacht.

Kom samen, met je gezin of hele familie genieten van de gezelligste dagen bij ons. De Kerst Special, geldig op dinsdag 24, woensdag 25 én/of donderdag 26 december én is inclusief:
1x vier gangen Kerst diner in ons Grand Café
1x een overnachting in een comfortabele kamer naar keuze
1x live cooking Kerst Ontbijt in het Grand Café, met Friese specialiteiten

v.a. € 89 p.p. Reserveer dit arrangement
 • OUD & NIEUW SPECIAL
 • OUD & NIEUW SPECIAL
 • OUD & NIEUW SPECIAL

OUD & NIEUW SPECIAL

Wij zorgen ook dit jaar weer voor een sprankelend City Chique Oud & Nieuw feest. Geniet van een heerlijk uitgebreid 4-gangen diner om vervolgens knallend het jaar af te sluiten met een funky DJ en een Champagne toast om 24.00 uur. De Oud & Nieuw special is inclusief een 4 gangen diner, startend om 19.00 uur. Na het diner, rond 22 uur, komt iedereen samen in het Grand Café om het feest te gaan vieren met champagne toast mét oliebollen om 24 uur. We vieren feest in ons Grand Café tot 2 uur, met onze huis DJ Alex -> gegarandeerd voetjes van de vloer. Uiteraard met een heerlijke overnachting van 31 december op 1 januari. Wil je een nacht extra verblijven? Geef dat bij je opmerkingen aan, voor maar € 60 p.p. incl. ontbijt heb jij een extra lang weekend. En de volgende ochtend een live cooking ontbijt in het Grand Café met Friese specialiteiten (tussen 8.30 en 11 uur) en natuurlijk een late check-out tot 13 uur. Uitslapen hoort erbij! Oud & Nieuw is voor ons altijd extra speciaal, kom jij het met ons vieren?

v.a. € 103 p.p. Reserveer dit arrangement
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS
 • DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS

DE HOFSTAD VAN DE FRIESE NASSAUS

Ontdek de noordelijke parel Leeuwarden en hoe de Friese Stadhouders de Koninklijke lijn voorzetten. Vanuit ons hotel kunt u in de historische voetsporen treden van Willem Lodewijk (Ús Heit) en Maria-Louise van Hessen Kassel (tante Marijke). Leeuwarden was in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa en benoemd in de shortlists van o.a Lonely Planet, National Geographics en de New York Times. Aanbieding is inclusief:

- Overnachting inclusief een heerlijk Fries ontbijt
- entreekaart voor het Keramiek Museum de Princessehof (gesloten op maandag)
- de gids Sporen van de Nassaus uitgegeven door Historisch Centrum Leeuwarden, inclusief prachtige wandelroute
-
Stadsplattegrond en city shopper om de stad mee te ontdekken
- drie gangen diner in ons Grand Café op de avond van aankomst

v.a. € 128 p.p. Reserveer dit arrangement
 • EARLY BIRD AANBIEDING - VOORJAARS VAKANTIE 2020
 • EARLY BIRD AANBIEDING - VOORJAARS VAKANTIE 2020
 • EARLY BIRD AANBIEDING - VOORJAARS VAKANTIE 2020
 • EARLY BIRD AANBIEDING - VOORJAARS VAKANTIE 2020

EARLY BIRD AANBIEDING - VOORJAARS VAKANTIE 2020

In de Voorjaarsvakantie (15 februari tot 1 maart 2020) hebben wij iets leuks voor je! Tijdens deze heerlijke vrije weken bieden wij jou namelijk een gratis upgrade naar een luxer kamertype. Dus bijvoorbeeld van een comfort naar een deluxe, van een deluxe naar een superior of van een superior naar een suite.

Deze aanbieding is geldig t/m 10 januari 2020 als je direct bij ons reserveert en alleen geldig op de beste beschikbare prijs én natuurlijk beschikbaarheid.
Wil je een reservering maken per vermeldt dat duidelijk dat je de Vakantie Special Voorjaar 2020 wil reserveren, zo weten wij precies wat je bedoelt. Je kan ook online een kamer reserveren, vemeld het dan in de opmerking. Natuurlijk kan je ons ook bereiken per telefoon, via 058-2159317. See you in Post-Plaza!

Free Upgrade Reserveer dit arrangement
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR
 • CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR

CULINAIRE AANBIEDING + FOOD TOUR

Wil jij de culinaire hoogstandjes van Leeuwarden proeven? Kies dan voor dit arrangement! Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland. Een culinaire ontdekkingsreis. Chef-kok Jarst zorgt voor een avond genieten in het Grand Café. Dit 2 daags arrangement is inclusief;

1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
1 x 3 gangen diner in het Grand Café
+ Tickets voor de Friese Food Tour; De Friese Food Tour is een route door het centrum van Leeuwarden. Met deze tour kom je langs de beste culinaire plekken van de stad. Het leukste is dat je overal iets mag proeven. Beerenburg bij Boomsma of Oranjekoek bij de bakker. De route duurt +/- 2 uur en is mogelijk van maandagmiddag tot en met zaterdag.

v.a. € 92,50 p.p. Reserveer dit arrangement
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch