ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN BIJ POST-PLAZA - KREKT WAT OARS

Elke zaal heeft een verhaal, geen doorsnee ruimte, geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren en waar je het beste uit jezelf kan halen. Voorafgaand aan elke bijeenkomst wordt elk detail besproken; van a tot z.

Persoonlijk, accuraat, kwalitatief en korte communicatielijnen, dat is Post-Plaza.

Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. De gehele dag beschik je over een persoonlijke vergader assistent. Er is altijd één vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is! Tevens zorgen wij goed voor de innerlijke mens. Goed en genoeg eten en drinken vinden wij erg belangrijk. Dat is in alles terug te zien zoals in bijvoorbeeld de royale koektrommels, de kwalitatief goede koffie en de heerlijke lunch. Wij adviseren ook graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor binnenshuis of buiten tijdens jullie drukke programma. Zakelijke bijeenkomsten in Post-Plaza moet voor iedereen een leuk uitje zijn. Kom gerust eens langs en ervaar het Post-Plaza gevoel!

Jouw contactpersoon voor vergaderen, bijeenkomsten of andere groepsreserveringen is Corryna Koopmans. Zij is al een aantal jaren bij ons werkzaam en heeft alle ervaring in huis om jouw bijeenkomst tot een daverend succes te maken. Op dit moment is Corryna met zwangerschapsverlof en is haar collega Nynke Nicolai aanwezig om jouw bijeenkomst tot in de puntjes te organiseren. Je kunt haar bereiken via ons contactformulier of bel met 058-2159317.

ZALEN

ZALEN

5 unieke zalen die ervoor zorgen dat jouw bijeenkomst een daverend succes wordt. Dat alle neuzen dezelfde kant op staan of er nieuwe inspiratie is opgedaan. Bij Post-Plaza is over elk detail nagedacht en dat is te zien!

BEKIJK DE ZALEN
VERGADERARRANGEMENTEN

VERGADERARRANGEMENTEN

8 uren vergaderen, 12 uren brainstormen of 2 hele dagen tezamen de schouders eronder zetten. Voor elke groep hebben we een arrangement.  
Wij zijn graag de vertrouwde plek waar iedereen zich thuis kan voelen!

 

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN
ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

ACTIVITEITEN & TEAMBUILDING

Kom je meerdere dagen bij ons vergaderen of overnachten en ben je nog opzoek naar een leuke activiteit voor tijdens je familie of vrienden weekend, personeelsuitje, bijeenkomst of teambuilding?

MEER INFO ACTIVITEITEN
CONTACT

CONTACT

Heb je vragen, kom je ergens niet uit, wil je reserveren of gewoon even met één van ons bijpraten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

CONTACT