Kerst

Vier de feestdagen bij Post-Plaza

Welkom in het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. In ons sfeervolle Grand Café kun je ook tijdens de Feestdagen genieten van de Kryst All Day Dinner kaart, met heerlijke live muziek

De gezelligste maand van het jaar is natuurlijk December, de maand om met familie en vrienden samen te komen om het jaar goed af te sluiten. Wij zijn dé locatie in Leeuwarden om tijdens deze drukke maand elkaar te ontmoeten in ons Grand Café. Reserveer alvast een tafel.

De Kerstdagen zijn de ultieme tijd van warmte en samenzijn. Terwijl de lichtjes twinkelen en de kou zich nestelt buiten onze deuren, genieten wij van goed gezelschap, gesprekken en natuurlijk heerlijk eten en drinken. 

 

SHARING DINNER

Dit jaar nodigen wij je uit om de feestdagen een extra dimensie te geven met ons speciale Kerst Sharing Dinner voor gezelschappen vanaf vier personen. Stel je voor: een tafel rijkelijk gedekt met schalen vol ambachtelijke, liefdevol bereide gerechten, klaar om te delen met vrienden, familie of collega's. Want samen delen is waar het tijdens Kerst écht om gaat.

Met een keur aan warme en koude, klassieke en moderne gerechten, is er iets bij voor iedereen. Onze Sharing Dinner-formule is gebaseerd op het idee dat eten veel meer is dan voeding alleen. Het is een ervaring die verrijkt wordt door de mensen met wie we het delen, waarbij elke gang een gesprek op gang brengt, een anekdote uitlokt of een toast inspireert.

We kunnen niet wachten om deze bijzondere dagen samen met jou en je geliefden te vieren. Want wat is er mooier dan de feestdagen te delen met de mensen die ons na aan het hart liggen? Kom en deel de vreugde, deel de smaak, deel het moment bij ons Kerst Sharing Dinner. Bekijk hier het menu.

Reserveer nu en maak van deze Kerst een feest van verbinding, in het oude Post & Telegraafkantoor van Leeuwarden

Kerstlunch 2023 | Grand Café

Ons Kerstmenu van 2023 staat alweer klaar. Geniet van de heerlijke smaken, warme sferen en een onvergetelijke ervaring tijdens deze feestdagen! 

BEKIJK KAART

Kerst Sharing Dinner 2023 | Grand Café

Samen delen, dubbel genieten!
Ons speciale Kerst Sharing Dinner voor gezelschappen vanaf vier personen. Samen delen is waar het tijdens Kerst écht om gaat! 

BEKIJK KAART

 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.