Kerst

Vier de feestdagen bij Post-Plaza

Welkom in het oude Postkantoor van Leeuwarden, de plek waar, los van het interieur en het historische karakter, de kwaliteit van het eten en drinken het allerbelangrijkste is. Je komt bij ons om goed te eten en niet om te dineren. In ons sfeervolle Grand Café kun je ook tijdens de Feestdagen genieten van ons All Day Diner kaart, met heerlijke live muziek

 

 

De gezelligste maand van het jaar is natuurlijk December, de maand om met familie en vrienden samen te komen om het jaar goed af te sluiten. Wij zijn dé locatie in Leeuwarden om tijdens deze drukke maand heerlijk te komen dineren in ons Grand Café. Reserveer alvast een tafel.

Kom je met meer dan 10 personen? Bekijk hier ons menu voor groepen. Annelotte is onze expert én adviseur voor groepen. Zij heeft alle ervaring in huis om jouw event tot een daverend succes te maken. Stuur haar gerust een mail of bel naar 058-2159317 

Lunch

Naast onze All Day kaart kun je tussen 12 en 16 uur ook nog kiezen uit deze lunchgerechten in ons Grand Café.

Bekijk kaart

Diner | All Day

Een All Day kaart vol met gerechten die je mag verwachten in een goede Franse brasserie. Niet alleen voor in avonduren maar ook overdag kan je genieten van lekker en goed eten!

Bekijk kaart

 

Kerstmenu 2022 | Grand Café

Geen opsmuk, geen tierelantijntjes, gewoon jezelf!
Tijdens Kerst pakken we stiekem toch een beetje uit en kan je, naast onze a la carte kaart, ook kiezen voor een speciaal 4-gangen Kerstdiner, welke je van te voren kan reserveren. Dit menu kan je kiezen per tafel, waarbij we uiteraard ook een compleet vegetarische optie hebben.

BEKIJK DE KAART

 

10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.

Vier Pasen bij Post-Plaza! Sharing Paaslunch x

Vanaf zaterdag 8 april t/m maandag 10 april kun je net als altijd uitgebreid bij ons lunchen. Naast onze lunch kaart en All Day Dining kaart heeft onze chef Jarst een Sharing Paaslunch samengesteld à € 22 p.p. Een tafel vol lunch gerechten om met jouw familie of gezin van te genieten. 

Lees meer