DE PLANNEN VAN POST-PLAZA

In Post-Plaza staan wij niet stil. Gekke ideeën van Annelies tijdens een brainstormsessie, nieuwe menukaarten of grappige giveaways. We blijven innoveren. Hiermee zijn wij een wakker bedrijf. Van nieuwe app’s tot een recept voor een Gin-Tonic van William. Iedereen krijgt in Post-Plaza de ruimte om ondernemer te zijn en het idee langs de grote Post-Plaza meetlat te houden. Onze kernwoorden; stoer, kwaliteit, grootstedelijk, eigentijds, informeel, toegankelijk en authentiek.

Ontwikkelingen in Post-Plaza;
Sinds 2016 brandt Jesse de koffiebonen in onze eigen koffiebranderij op de entresol van het Grand Café. Neem de tijd als je gaat kijken, als Jesse over zijn passie begint te vertellen is hij niet te stoppen..

‘Knilles’ ons eigen Post-Plaza IPA bier is geboren. Vanaf maart 2017 schenken wij vol trots ons eigen bier. Knilles staat in het Fries voor Cornelis Hendrik Peters, dé architect van het voormalig postkantoor. De smaak? Kom proeven in het Grand Café.

Voor de herbestemming van het postkantoor was Post-Plaza genomineerd voor de NRP Gulden Feniks 2017. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan het beste transformatie en renovatie project in Nederland.

Post-Plaza was ook finalist van ‘de Het’ in 2017. De ondernemersprijs van Leeuwarden. Wij zijn er bijzonder grutsk (trots) dat wij met het hele team de publieksprijs hebben gewonnen.

Stichting Opkikker is een unieke stichting in Nederland die heel dicht bij ons staat. Door het organiseren van een Opkikkerdag, zorgt de stichting ervoor dat een gezin met een langdurig ziek kind even de ziekte kan vergeten. Even geen problemen maar blijvende herinnering aan een mooi dag. Wij steunen Stichting Opkikker door te doneren en als managementteam een Opkikkerdag als vrijwilliger te begeleiden. In Post-Plaza gaat van elke verkochte fles water €1 naar Stichting Opkikker. Op de kamer ligt een knuffel kikker, deze kun je kopen en het hele bedrag gaat direct naar Stichting Opkikker.

Post-Plaza heeft de publieksprijs van Vredeman de Vries 2017 gewonnen voor beste vormgeving in de Provincie Fryslân.

Het team van Post-Plaza is ontzettend trots op de eigen gebrande koffie van Jesse en Lianne. Ben jij ook gek van koffie? Klik hier voor meer informatie!

 

 

LEES HIER MEER OVER HET TEAM VAN POST-PLAZA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.