ZO ZIJN WE..

In Post-Plaza werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben ze echter allemaal gemeen; het zijn ondernemers met passie voor gastvrijheid. Bij Post-Plaza is authenticiteit het allerbelangrijkste. Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, is Post-Plaza anders. Een wakker bedrijf dat steeds kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Zodra je binnenloopt kom je unieke mensen tegen die graag vertellen over hun passie.

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen, je gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin. Respect zit ons inziens niet in de omgangsvorm U en daarom gebruiken we liever jij. U schept afstand en dat is juist niet de bedoeling als wij onze beste vrienden uitnodigen.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.

Post-Plaza is altijd op zoek naar het beste uit iedereen. Vakkennis, kwaliteit en dagelijkse training zorgen ervoor dat iedereen zich blijft ontwikkelen en groeien. En nee, niet alleen in kilo’s, maar vooral in persoonlijke ervaringen. Flexibiliteit zit in onze genen. Geen dag is hetzelfde en dat vinden wij leuk. Humor en plezier is een deel van ons succes. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Dag in, dag uit staan wij open om jou te ontmoeten. Staat er geen vacature open die bij jou past, laat wel van je horen. Stuur een originele, grappige, creatieve brief waarom wij jou nodig hebben in ons team. Probeer Annelies te overtuigen, dat jij meer dan de moeite waard bent om een kopje koffie mee te drinken. Annelies is bereikbaar via anneliesdouwstra@post-plaza.nl. Past het niet in de mail, stuur het via de post. Wij laten ons graag verrassen door de Postbode.

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

ZO BEGON HET..

ZO BEGON HET..

Post-Plaza van nu is niet zomaar ontstaan, maar daar zit een heel idee achter!

HET IDEE ACHTER POST-PLAZA
ZO GAAN WIJ VERDER..

ZO GAAN WIJ VERDER..

Post-Plaza staat niet stil. Dagelijkse ontwikkelingen zorgen ervoor dat wij blijven groeien/verbeteren

ONTWIKKELINGEN IN POST-PLAZA
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT
WAT SIZZE SY

WAT SIZZE SY

Wat sizze sy, regelmatig komen er bloggers en/of vloggers bij Post-Plaza overnachten en/of een hapje eten. Lees de ervaringen van deze bloggers!

BLOGS & VLOGS POST-PLAZA

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.