VACATURES | POST-PLAZA

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen, onze gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.
De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde voor onze gasten. Ons F&B concept staat garant voor iedere culinaire invulling; van geweldige gin-tonic, tot hoofdgerecht én uitgeserveerde diners voor bijzondere gezelschappen. Onze ambitie? Het allerbeste Hotel & Grand Café van Friesland zijn. De plek waar alles klopt en de dingen vanzelf lijken te gaan. Een bedrijf met mensen die passie en bezieling overbrengen, een koploper! Wil jij samen met ons dit doel waarmaken?

Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben echte aandacht voor jou, net als jij dat voor onze gasten hebt. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste. 

Wij willen jou graag ontmoeten!

P.S. aquisitie aan de hand van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.
  • VACATURE JUNIOR FINANCE & HR MEDEWERKER | 32- 38 UUR - PER 1/8

VACATURE JUNIOR FINANCE & HR MEDEWERKER | 32- 38 UUR - PER 1/8

Voor het allerleukste én beste hotel van Leeuwarden zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Finance & HR medewerker.

Om alle financiële zaken omtrent betalingen (inkomend en uitgaand) in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die daarbij de controller kan ondersteunen. Denk hierbij aan het dagelijks bijwerken inkoop- en verkoopboek en het bank- en kasboek. Maar ook debiteurenbeheer en (voorbereidende) werkzaamheden voor de maandelijkse management rapportages en verloning.

Naast een financiële spin in het web ben je ook eerste aanspreekpunt voor onze (nieuwe) collega’s als het gaat om contracten, salariëring en voorwaarden. Je weet als geen ander hoe het..

LEES MEER
  • VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK - 38 UUR - PER 1/9

VACATURE ZELFSTANDIG WERKEND KOK - 38 UUR - PER 1/9

Voor het leukste Grand Café van Leeuwarden zijn we op zoek naar een zelfstandig werkend kok, welke net als wij gek is van lekker eten! 

Heb jij (bijna) je opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond, ben je op zoek naar een bedrijf waar je je verder kunt ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een fulltime baan (38 uur) in een 4 daagse werkweek. Genoeg tijd om dus te genieten van je vrije tijd.

Je werkt in een gedreven team van ongeveer 10 koks, waarbij de chef en sous chefs brede ervaring hebben van het werken op sterren niveau tot.....

LEES MEER

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.