VACATURES | POST-PLAZA

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen, onze gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin.

Voor elk probleem is een oplossing, is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.
De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde voor onze gasten. Ons F&B concept staat garant voor iedere culinaire invulling; van geweldige gin-tonic, tot hoofdgerecht én uitgeserveerde diners voor bijzondere gezelschappen. Onze ambitie? Het allerbeste Hotel & Grand Café van Friesland zijn. De plek waar alles klopt en de dingen vanzelf lijken te gaan. Een bedrijf met mensen die passie en bezieling overbrengen, een koploper! Wil jij samen met ons dit doel waarmaken?

Als je bij ons komt werken mag je jezelf zijn, wij hebben echte aandacht voor jou, net als jij dat voor onze gasten hebt. We geven je verantwoordelijkheden waar je mee uitgedaagd wordt, waar je persoonlijk van groeit maar ook als professional. We nemen geen genoegen met ‘just the ordinary’ maar gaan alleen voor de allerbeste. 

Wij willen jou graag ontmoeten!

P.S. aquisitie aan de hand van onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.
  • VACATURE - NACHTPORTIER - 24 UUR - PER DIRECT

VACATURE - NACHTPORTIER - 24 UUR - PER DIRECT

Wij zoeken een nieuwe nachtportier voor 24 uur in de week. Ter aanvulling van het Front Office team zoeken wij een nieuwe collega binnen het nachtteam! Ben jij woonachtig in Leeuwarden of omgeving, beschik je over ervaring in de horeca en ben je beschikbaar in de weekenden en vakanties, dan is dit misschien voor jou wel de ideale bijbaan!

LEES VERDER
  • VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK  -  PER DIRECT - MIN. 4 UREN

VACATURE MEDEWERKER SCHOONMAAK - PER DIRECT - MIN. 4 UREN

Voor het allerleukste én beste hotel van Leeuwarden zijn we op zoek naar een medewerker kameronderhoud. Schoon is voor jou niet schoon genoeg, het kan altijd beter. Het huishoudingteam van Post-Plaza is verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle ruimtes binnen ons bedrijf. Met een 9,1 op booking.com en 4,5 sterren op Tripadvisor ligt onze lat hoog en zoeken we gedreven medewerkers die van aanpakken weten en samen met ons deze kwaliteit vast willen houden en zelfs willen overtreffen. 

Lees verder

/upload/Vacature%20Medewerker%20kameronderhoud%20maart%202020.pdf

Lees verder

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch