WINKEL -> STAP 2 -> BEVESTIGING

Goed om te zien dat jij je keuze hebt kunnen maken. Om alles goed voor je klaar te zetten, in te pakken en onze postbode aan het werk te zetten, hebben we natuurlijk wat gegevens van je nodig.

1. Controleer je besteloverzicht, heb je echt alles wat je wilde bestellen?
2. Is het een cadeau voor een speciaal iemand? Laat het inpakken in ons postpapier en uiteraard doen we een echte ansichtkaart namens jou bij!
3. Dan hebben we jouw gegevens nodig voor de transactie of het klaarzetten van het pakket. Bij het bestellen van koffie graag de gewenste maling vermelden in het opmerkingsveld, zo weet onze koffiebrander Jesse wat hij moet doen! Ook kun je hier de gegevens kwijt die je verder nog bij ons wilt achterlaten, zoals het adres van degene voor wie het cadeau is.
4. Wil je het laten bezorgen of kom je het ophalen? Graag je keuze maken bij levering.

Voor 16.00 uur besteld op een doordeweekse dag, betekent de volgende dag in huis of het staat de volgende dag voor je klaar in ons Grand Café. #Seeyou #Tsjoch

Besteloverzicht

       
  ProductPrijsAantalTotaal 
       
    Totaal:  € 0,00        
       

Cadeau

Eigen gegevens

Levering

Bezorgadres

Bevestiging


Bestelling wordt in orde gemaakt na ontvangst betaling. Wij leveren binnen 48 uur na bestelling. Indien jij je Post-Plaza cadeau eerder nodig hebt horen wij het graag.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch