WINKEL VAN POST-PLAZA

Wat ontzettend leuk dat jij de webshop van Post-Plaza bezoekt. In deze online winkel verkopen wij diverse producten van Post-Plaza, onder andere snoepgoed, onze houten snijplanken, onze huisbubbels en natuurlijk onze zelfgebrande koffiebonen. Alle producten zijn ook te koop in het Grand Café, maar je kan ze hier ook online bestellen.

Onze eigen in huis gebrande koffiebonen worden met veel liefde en zorg door Jesse gebrand. Op dit moment zijn er uit zijn hand 2 soorten koffiebonen geproduceerd; de Tjipke met een krachtige smaak en Wobbe met een milde afdronk. Beide smaken zijn er zowel in 250 gram als 1000 gram te verkrijgen.

**

Post Plaza verzend vers gebrande koffie op alle werkdagen voor 16:00 uur.

Post Plaza levert in samenwerking met My-Parcel, via PostNL, de bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen op het gewenste adres af. Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd. Voor verzending binnen Nederland wordt € 5,75 in rekening gebracht. Bestellingen boven € 50 worden kosteloos verzonden. Verzendingen buiten Nederland kosten € 9.

Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen zelf af te halen in Grand Café Post Plaza. Bestellingen zijn vrijwel altijd op voorraad en kunnen de volgende werkdag opgehaald worden.

  • KOFFIEBONEN - WOBBE - 250 GRAM

KOFFIEBONEN - WOBBE - 250 GRAM

Ze zijn online verkrijgbaar! De zelfgebrande koffiebonen van onze barista Jesse. Nu kun je zowel thuis als in Post-Plaza genieten van heerlijke koffie. De koffiebonen zijn verkrijgbaar in zakken van 250 gram of 1000 gram. De WOBBE variant is mild van smaak.

Selecteer type en aantal
250 gram € 5,75
  • KOFFIEBONEN - WOBBE - 1000 GRAM

KOFFIEBONEN - WOBBE - 1000 GRAM

Ben jij een grote liefhebber van onze koffie, dan raden wij je natuurlijk aan om voor de kilo zak te gaan. Ook leuk om te geven, lekker én origineel! De WOBBE koffieboon is de milde variant en minder lang gebrand.

Selecteer type en aantal
1000 gram € 21,00
  • KOFFIEBONEN - TJIPKE - 250 GRAM

KOFFIEBONEN - TJIPKE - 250 GRAM

Ze zijn online verkrijgbaar! De zelfgebrande koffiebonen van onze barista Jesse. Nu kun je zowel thuis als in Post-Plaza genieten van heerlijke koffie. De koffiebonen zijn verkrijgbaar in zakken van 250 gram of 1000 gram. De TJIPKE variant is krachtig van smaak.

Selecteer type en aantal
250 gram € 6,00
  • KOFFIEBONEN - TJIPKE - 1000 GRAM

KOFFIEBONEN - TJIPKE - 1000 GRAM

Ben jij een grote liefhebber van onze koffie, dan raden wij je natuurlijk aan om voor de kilo zak te gaan. Ook leuk om te geven, lekker én origineel! De TJIPKE koffieboon is de krachtige variant en langer gebrand.

Selecteer type en aantal
1000 gram € 22,00
  • HOUTEN SNIJPLANK

HOUTEN SNIJPLANK

De Post-Plaza snijplank is onmisbaar in elke keuken. Handig om te gebruiken tijdens het bereiden van gerechten of gewoon om op te hangen als decoratie.

Selecteer type en aantal
€ 18,95
  • SNOEPGOED

SNOEPGOED

Een leuk cadeautje om weg te geven. De Post-Plaza's snobbersguod bestaat uit oud Hollandse snoepjes. Snoepjes waarvan je zegt, nog eentje dan..

Selecteer type en aantal
€ 4,95
  • POST-PLAZA'S BUBBELS

POST-PLAZA'S BUBBELS

Iets te vieren? Proost dan met de Post-Plaza bubbels. De mousserende wijn is gemaakt met Methode Traditionnelle van de Chardonnay druif en is afkomstig uit de Loire in Frankrijk. Deze bubbels is uitermate geschikt om te schenken als aperitief of zomaar tijdens een zwoele zomeravond. #Tsjoch 

Selecteer type en aantal
0.75 l € 39,50