WAT SIZZE SY

"Be good and let others tell it" -> precies wat alle onderstaande bloggers, vloggers en journalisten over Post-Plaza hebben gedaan. En daar zijn we trots op!
Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, pitch jouw idee via de mail.(anneliesdouwstra@post-plaza.nl) #seeyou

WANDER-LUST

WANDER-LUST

Blogster Sharmaine heeft tijdens haar city trip naar Leeuwarden bij Post-Plaza geslapen. Ze deelt haar ervaringen in deze blog.

LEES HIER
REISHONGER

REISHONGER

Reisjournalist Sybylle bezocht Post-Plaza en schrijft in haar artikel over wat er in Leeuwarden en in Friesland te doen is.

LEES HIER
TELEGRAPH.UK

TELEGRAPH.UK

Jaja, internationale media aandacht! Engelse reisjournalist Gavin Haines schrijft in zijn artikel over de culturele hoofdstad.

LEES MEER
NSMBL

NSMBL

Malu Keijzer, van NSMBL heeft in Januari Leeuwarden bezocht, ze sliep natuurlijk bij Post-Plaza. Ze is goed te spreken over haar verblijf! Meer lees je in haar blog.

LEES HIER
WEEKENDJE WEG MET KIDS

WEEKENDJE WEG MET KIDS

De kinderen mee naar Post-Plaza? In deze blog van Helma & Martin lees je daar alles over.

LEES HIER
ANWB KAMPIOEN

ANWB KAMPIOEN

Ieder jaar krijgen een of twee Europese steden de titel van Europese Culturele Hoofdstad. In 2018 gaat die titel naar Leeuwarden. De ANWB schrijft in het lezersblad "Kampioen" over Post-Plaza.

LEES HIER
LIBELLE TV

LIBELLE TV

Reisvlogger Bonne Dubois is in Leeuwarden geweest om hier een erg leuke vlog over te maken. In de vlog vertelt zij over de hotspots van Leeuwarden. Het zijn leuke tips voor als je naar Leeuwarden gaat! 

BEKIJK HET HIER
BIJZONDER PLEKJE

BIJZONDER PLEKJE

Marleen verzamelt de leukste adressen in Europa. Met haar persoonlijke selectie verrast ze de liefhebber van het goede leven met tips. Met haar uitgebreide reiservaring (wereldwijd) is zij een expert te noemen op het gebied van bijzondere (overnachtings-)plekken, fijne adressen en hotspots. 

LEES HIER

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.