WAT SIZZE SY

"Be good and let others tell it" -> precies wat alle onderstaande bloggers, vloggers en journalisten over Post-Plaza hebben gedaan. En daar zijn we trots op!
Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen, pitch jouw idee via de mail.(anneliesdouwstra@post-plaza.nl) #seeyou

LISA GOES VEGAN

LISA GOES VEGAN

Lisa heeft een nachtje bij Post-Plaza geslapen in één van onze fantastische hotelkamers in het voormalig postkantoor. Zij heeft een ontzettend leuke blog gemaakt, maar ook een super leuke vlog!

LEES HIER
HIP & HOT

HIP & HOT

Blogster Heleen van Hip & Hot heeft 3 tips gegeven over Leeuwarden, waarvan 1 tip over Post-Plaza gaat. Ben jij benieuwd wat voor tips zij geeft? Lees het dan snel!

LEES HIER
FINANCIEEL DAGBLAD

FINANCIEEL DAGBLAD

Je kan de mooiste advertenties bedenken om iedereen te vertellen hoe leuk je bent, maar niets kan op tegen goede ambassedeurs in je eigen stad! #spreadtheword

LEES MEER
GO NUTS AND BEANS

GO NUTS AND BEANS

Ilse, van Go Nuts and Beans heeft een hapje gegeten in het Grand Café, maar dan veganitsch. Zij is helemaal enthousiast over de veganistische mogelijkheden bij Post-Plaza. Lees hier haar blog

LEES HIER
WEEKENDJE WEG MET KIDS

WEEKENDJE WEG MET KIDS

De kinderen mee naar Post-Plaza? In deze blog van Helma & Martin lees je daar alles over.

LEES HIER
WONDERFUL WANDERING

WONDERFUL WANDERING

Ieder jaar krijgen een of twee Europese steden de titel van Europese Culturele Hoofdstad. In 2018 gaat die titel naar Leeuwarden. Wonderful Wandering ging op onderzoek uit en logeerde in Post-Plaza.

LEES HIER
LIBELLE TV

LIBELLE TV

Reisvlogger Bonne Dubois is in Leeuwarden geweest om hier een erg leuke vlog over te maken. In de vlog vertelt zij over de hotspots van Leeuwarden. Het zijn leuke tips voor als je naar Leeuwarden gaat! 

BEKIJK HET HIER
ALGEMEEN DAGBLAD

ALGEMEEN DAGBLAD

Wil jij tips over shoppen in de 11 Friese steden? Hans Avontuur is er geweest en heeft er een fantastische verhaal over geschreven. Ook Post-Plaza zijn ze niet vergeten tijdens deze reis door de elf steden. Het Algemeen Dagblad heeft het ook geplubliceerd in een zaterdag editie, mocht je het niet gelezen hebben dan staat nu ook online.

LEES HIER