UNIEKE & BIJZONDERE (MEETING) ROOMS

Elke ruimte in Post-Plaza heeft een verhaal, is geen doorsnee ruimte en zeker geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan eten, drinken, brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren maar vooral waar jij jezelf kan zijn! Voor groepen hebben we in Post-Plaza verschillende mogelijkheden om samen te komen. We delen ze graag met je.

De Plugzaal en de Postkamer zijn geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Daarentegen zijn de Bodekamer en de Tuinkamer uitermate geschikt voor groepen die gezamenlijk willen lunchen of dineren.

Voorafgaand aan elke bijeenkomst wordt elk detail besproken; van a tot z. Op de dag van de daadwerkelijke privé of zakelijke bijeenkomst staat er een personal assistent klaar om bij het ontvangst de puntjes op de i te zetten.

Persoonlijk, accuraat, kwalitatief en korte communicatielijnen, dat is Post-Plaza.

Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. Tijdens de meeting beschik je over een persoonlijke assistent. Er is altijd één vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is! Tevens zorgen wij goed voor de innerlijke mens. Goed en genoeg eten en drinken vinden wij erg belangrijk. Dat is in alles terug te zien zoals in bijvoorbeeld de fantastische goede koffie en de heerlijke lunch. Wij adviseren ook graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor binnen of buiten tijdens jullie drukke programma. Een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, moet bij Post-Plaza voor iedereen een leuk uitje zijn. Kom gerust eens langs en ervaar het Post-Plaza gevoel!

Jouw contactpersoon voor groepsreserveringen is José Drenth. Zij heeft alle ervaring in huis om jouw bijeenkomst tot een daverend succes te maken. Je kunt haar bereiken via ons contactformulier, mail naar josedrenth@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. 

 

PLUGZAAL - 140m2

Wauw, de Plugzaal! Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger allerlei dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden regelden. Deze prachtige zaal is maximaal geschikt voor:

 • 80 personen diner aan ronde tafels
 • 34 personen in een u-vorm
 • 40 personen in carré vorm
 • 60 personen in een cabaret opstelling
 • 120 personen in theateropstelling
 • 120 personen voor een staande receptie
Contact opnemen

POST KAMER - 50m2

Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

 • Een intieme ruimte met veel daglicht en onder de oude spanten van het Postkantoor
 • Op verzoek audiovisuele middelen beschikbaar in de Post Kamer
 • Een eigen koffiebar en toiletruimte

De ruimte is maximaal geschikt voor;

 • 24 personen in een u-vorm opstelling
 • 40 personen in theater opstelling
Contact opnemen

BODE KAMER - 50m2

Een fantastische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard. Precies de sfeer die je wil hebben voor een perfect geslaagde lunch of diner voor jouw gezelschap. De Bodekamer is geschikt voor een lunch of diner voor maximaal 26 personen.

Wil je in deze ruimte lunchen of dineren, wees welkom en neem contact met ons op!

 

Contact opnemen

TUIN KAMER - 50m2

De Tuinkamer is ideaal voor een tuinfeestje of een diner tot maximaal 42 personen. Grensend aan de stadstuin van Post-Plaza een fantastische lichte plek om te vertoeven. De Tuinkamer heeft een open karakter en is niet een afgesloten ruimte.

 

Contact opnemen