4 UNIEKE & BIJZONDERE MEETING ROOMS

Elke ruimte in Post-Plaza heeft een verhaal, is geen doorsnee ruimte en zeker geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren en waar je het beste uit jezelf kan halen.

Voorafgaand aan elke bijeenkomst wordt elk detail besproken; van a tot z. Op de dag van de daadwerkelijke meeting staat er een personal assistent klaar om bij het ontvangst de puntjes op de i te zetten.

Persoonlijk, accuraat, kwalitatief en korte communicatielijnen, dat is Post-Plaza.

Effectief werken kan alleen onder de juiste omstandigheden, dat begrijpen wij. Tijdens de meeting beschik je over een persoonlijke assistent. Er is altijd één vaste contactpersoon die voor je klaar staat wanneer dat nodig is! Tevens zorgen wij goed voor de innerlijke mens. Goed en genoeg eten en drinken vinden wij erg belangrijk. Dat is in alles terug te zien zoals in bijvoorbeeld de fantastische goede koffie en de heerlijke lunch. Wij adviseren ook graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor binnen of buiten tijdens jullie drukke programma. Een bijeenkomst, in welke vorm dan ook, moet bij Post-Plaza voor iedereen een leuk uitje zijn. Kom gerust eens langs en ervaar het Post-Plaza gevoel!

Jouw contactpersoon voor vergaderen, bijeenkomsten of andere groepsreserveringen is José Drenth. Zij heeft alle ervaring in huis om jouw bijeenkomst tot een daverend succes te maken. Je kunt haar bereiken via ons contactformulier, mail naar josedrenth@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. 

 

PLUGZAAL - 140m2

Wauw, de Plugzaal! Deze ruimte, gelegen op de 1e etage, in het hart van het oude Postkantoor, refereert naar de historie van het pand. In deze ruimte zaten vroeger allerlei dames die al het telefoonverkeer van Leeuwarden regelden. Deze prachtige zaal is maximaal geschikt voor:

 • 80 personen diner aan ronde tafels
 • 34 personen in een u-vorm
 • 40 personen in carré vorm
 • 60 personen in een cabaret opstelling
 • 120 personen in theateropstelling
 • 120 personen voor een staande receptie
Contact opnemen

POST KAMER - 50m2

Een intieme en unieke vergader kamer op de 2e etage van het oude Postkantoor. Deze ruimte straalt in alles de historie van Post-Plaza uit. Maar door het nieuwe meubilair en de perfecte verzorging een heerlijke plek om te vertoeven.

 • Een intieme ruimte met veel daglicht en onder de oude spanten van het Postkantoor
 • Op verzoek audiovisuele middelen beschikbaar in de Post Kamer
 • Een eigen koffiebar en toiletruimte

De ruimte is maximaal geschikt voor;

 • 24 personen in een u-vorm opstelling
 • 40 personen in theater opstelling
Contact opnemen

BODE KAMER - 50m2

Een fantastische ruimte, aan de voorzijde van het hotel, met uitzicht op het Provincie Huis. Op de vloer ligt een antieke parketvloer, de kamer heeft een ornamenten plafond, prachtige moderne lampen en een sfeervolle openhaard. Precies de sfeer die je wil hebben voor een perfect geslaagde lunch of diner voor jouw gezelschap

De Bodekamer is geschikt voor maximaal 26 personen.

Wil je deze ruimte reserveren of een keer komen bekijken, wees welkom en neem contact met ons op!

Op dit moment is de Bodekamer under construction. Op 1 april, geen grapje, is de ruimte weer beschikbaar en kan je hier gebruik van maken.

 

Contact opnemen

TUIN KAMER - 50m2

Ideaal voor een tuinfeestje of een privé diner tot maximaal 42 personen. Grensend aan de stadstuin van Post-Plaza een fantastische lichte plek om te vertoeven. Een eigen bar en keuken tot je beschikking, hoe leuk is dat!

Op dit moment is de Tuinkamer under construction. Op 1 april, geen grapje, is de ruimte weer beschikbaar en kan je hier gebruik van maken.

Contact opnemen
Voordelen van direct boeken Voordelen x
Boek nu
Lekker ite & drinke in Post-Plaza Bekijk onze menukaart
Wist je dat je hier ook Post-Plaza koffie kan bestellen? Naar de winkel
Wist je dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van 2018 is? Lees meer
Reviews Post-Plaza

9

9
Hotel Website5/5
Zoover8,5/10
Booking.com9,1/10
TripAdvisor4,5/5
Expedia4,5/5
Bekijk de reviews
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
Wij bieden ook diverse koffieaccessoires Bekijk ze hier
Beste gemakkelijk verse koffiebonen in onze webshop Naar de winkel