KOM JIJ HET TEAM VAN POST-PLAZA VERSTERKEN?

Post-Plaza Hotel & Grand Café, de woonkamer van Leeuwarden!

Gelegen in het stadshart van Leeuwarden beschikt Hotel Post-Plaza over 82 kamers en een ruim Grand Café, daarnaast biedt Post-Plaza unieke zalen voor alle soorten vergaderingen, bijeenkomsten of feesten. Door een originele en authentieke inrichting te combineren met hedendaagse elementen ontstaat er een bijzonder sfeer, dit is een absolute aanrader voor iedere gelegenheid! De combinatie van professionaliteit en de ‘anders dan anders’ uitstraling, zorgen voor een unieke meerwaarde aan iedere gelegenheid. Ons Grand Café staat garant voor iedere culinaire invulling; van hoofdgerecht tot uitgeserveerd menu.

Het Grand Café ‘de huiskamer van Leeuwarden’ is een unieke en stoere locatie waar locals, nationale en internationale hotelgasten samenkomen. Waar je tot rust kan komen na een dag hard werken, waar je kan bijpraten met vriendinnen, kortom een plek voor iedereen.

***

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch