Reviews

10
1 augustus 2020
Type: Ouder stel

Sprookje
Veel staat al geschreven in voorgaande reviews. Je voelt je hier echt gast. Al bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen. Iedereen is beleefd en netjes. Hierdoor krijg je goede zin en zelfs de andere gasten zijn ook vriendelijk. Bedankt voor jullie gastvrijheid in het mooie oude postkantoor en komen graag terug

Hotel Website Elies Doorn (Someren, Nederland)
10
22 juli 2020
Type: Vriendengroep

Top hotel
Mooi hotel, goed gelegen, prachtige luxueuze kamers, zeer mooi grand café. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Prima ontbijt, conform Corona. Ook het diner is zeer verzorgd en lekker. Prijs-kwaliteit verhouding prima. Een aanrader!

Hotel Website Pierre (Hasselt , België)
10
25 mei 2020
Type: Ouder stel

2e keer!
Voor de tweede keer in het Post Plaza hotel verbleven en het was wederom weer een heerlijke ervaring! Top service, mooie kamer en heerlijk eten! In het hotel werden de coronamaatregelen uitstekend gehandhaafd; voldoende afstand tijdens het serveren en overal staan desinfectiemiddelen.

TripAdvisor (Nederland)
10
20 mei 2020
Type:

Meest Gastvrije hotel!
Het personeel is zo vriendelijk en attent! Er lagen handgeschreven kaartjes op de kamer om ons welkom te heten. Ruim de tijd om de "Corona gang-van-zaken" uit te leggen. Spontaan, open en gastvrij! SUPER hotel.

Booking.com
9
15 mei 2020
Type: Ouder stel

Superb!
Er is uitstekend geanticipeerd op de 1,5 meter samenleving. Complimenten daarvoor. De bediening was uiterst vriendelijk en ging goed om met de coronamaatregelen. Het diner was van hoge kwaliteit (asperges met zalm).

Booking.com
10
9 december 2019
Type: Ouder stel

Friesland liefhebbers
Als je het prachtige interieur ziet dan denk je dat je het hoogtepunt hebt gehad. Maar dan ervaar je het vriendelijke vakbekwame en gepassioneerde personeel. Wat een leuke mensen. En het eten 's avonds is er dan weer een. Een verrassende kaart met wijn en bier adviezen en de gerechten zijn uitstekend klaargemaakt door de koks. Dat de kamer netjes en schoon was is eigenlijk vanzelfsprekend. We hebben een heerlijk weekend gehad.

Hotel Website Irma en Sjaak Zwaneveld (Alphen aan den Rijn , Nederland )
10
22 november 2019
Type: Vriendengroep

Feestje
Wij hebben afgelopen dinsdag t/ m donderdag mogen verblijven in dit prachtige hotel. Alles voelde goed, de hotelkamer, het ontbijt, de gastvrijheid, de vriendelijkheid van alle medewerkers, het diner, het prachtige ingericht pand, de koffie.... het was een groot feest. Van s morgens vroeg tot s avonds laat werden we in de watten gelegd. dankzij de ANWB hebben wij kennis mogen maken met een fantastisch team enthousiaste mensen die weten hoe het werkt om hun gasten op hun gemak te laten voelen. Een aanrader.... .

Hotel Website Irene (Burgh Haamstede, Nederland)
10
26 september 2019
Type: Ouder stel

Fantastisch
Met de ANWB stedentrip mogen verblijven in jullie prachtig hotel. Wij waren aangenaam verrast door ligging en geweldige hospitality, alleen maar lof. Tijdens het (zalig) 3 gangen diner zeer vriendelijk en met alle aandacht geholpen door Kris. Extra pluimpje voor haar.

Hotel Website Patty (Maastricht, Nederland )
10
10 juli 2019
Type: Familie

Heerlijk moeder-dochter weekend gehad
Samen met mij dochter van 8 een heerlijk weekend gehad in dit mooie, nostalgische hotel midden in Leeuwarden. Bij aankomst lag er op de kamer voor ons een persoonlijke boodschap, wat zeer werd gewaardeerd. Kamer van alle gemakken voorzien, inclusief airco. Zeer uitgebreid ontbijt. Parkeerplaats vlakbij hotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Rustige en gemoedelijke sfeer. Werden een dag van tevoren nog gebeld of we nog vragen hadden. Mijn dochter vond het heel leuk om door dit voormalige postkantoor te lopen en alle oude details te ontdekken. Veel leuke zitjes om even een kopje koffie te drinken of een spelletje te doen. Een echte aanrader!

Hotel Website Diana (Follega, Nederland)
9
27 mei 2019
Type: Jong stel

Genoten !
Samen met mijn vriendin heb ik een paar dagen kunnen genieten van het mooie hotel , de ontspannen sfeer en het bijzonder vriendelijke personeel . Het is voor herhaling vatbaar !

Hotel Website Hetty Timmer (Borculo, Nederland)

Plaats een review

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

  • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
  • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
  • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
  • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
     

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen