• Post-Plaza Hotel

    Post-Plaza Hotel Post-Plaza Hotel
    TWEEBAKSMARKT 25-27 8911 KW LEEUWARDEN Nederland +31 (0)58 215 93 17 INFO@POST-PLAZA.NL
  • 8.8 10 21

Reviews

8
10 maart 2019
Type: Familie

Weekendje kado!
Geweldig weekend gehad! Alle personeel was vriendelijk en attent, zowel bij diner, ontbijt als in het Grand Café. Het diner was écht lekker, veel aandacht aan smaak en presentatie. En probeer vooral de wentelteefjes van suikerbrood bij het een ontbijt, jammie! Kortom: voor herhaling vatbaar!!

Hotel Website Petra en Marleen (Haaksbergen, Overijssel)
10
2 december 2018
Type: Ouder stel

Superlocatie
Zeer mooi en sfeervol hotel met personeel wat echt allemaal weet wat klantvriendelijkheid is. Echt een aanrader dat ook nog eens midden in het mooie centrum ligt.

Hotel Website Pieter (Oirschot, Nederland)
10
25 oktober 2018
Type: Ouder stel

Mooi oud postkantoor
Wat een mooi oud postkantoor wat omgebouwd is tot een heerlijk hotel. De historie is op veel plekken in het hotel terug te vinden. Het ontbijtbuffet is uitstekend verzorgd en ik weet nu weer wat ik gemist heb: wentelteefjes van echt fries suikerbrood! De bediening is zeer vriendelijk en de kamer is modern met een prima bed, goede airco en een moderne badkamer met douche. In het hotel en de bar/restaurant is gratis WiFi, ook voor gasten die alleen de bar/restaurant bezoeken. Het restaurant heeft een prima keuken welke verrassende smaken combineert tot heerlijke gerechten. Kortom dit hotel is een echte aanrader

Hotel Website Paul (Almete, Nl)
10
17 oktober 2018
Type: Ouder stel

Geweldig !
Hotel Post Plaza voelt als een warm bad ....! Van het inchecken tot en met het uitchecken ..... een feest om mee te maken . Alles , maar dan ook alles klopt . Heb zo,n gevoel van : wanneer gaan we weer ?

Hotel Website Hetty (Den Haag, Nederland)
8
7 oktober 2018
Type: Reist alleen

Geweldig Grand Cafe
Wat een geweldige locatie. Prachtig gerestaureerd grand café, creatief ingericht en met behoud van mooie oudeelementen. Goede lunch kaart. Het personeel is vriendelijk. Maar de bediening kan qua structuur wel sterker. Het duurt lang, is rommelig en een deel van de bestelling werd vergeten. Ook na nog een keer vragen. Voor de rest zeker iets om naar terug te gaan.

Hotel Website Geke (Leeuwarden , Nederland )
6
26 september 2018
Type: Zakelijke reiziger

Kamer uitstekend, douche koud
Prima kamer met goede temeperatuurregeling. Helaas bleek 's ochtends de douche niet warmer te worden dan zo'n 25 graden.

Hotel Website Henri (Arnhem, NL)
10
6 augustus 2018
Type: Jong stel

Stijlvol modern hotel in een klassiek oud gebouw, TOP !
Wij hebben de 2 laatste warme dagen van Juli in het hotel gelogeerd. Arco was super en onmisbaar op de luxe, schone , gezellige hotelkamer. Zelfs de heerlijke badkamer is het vermelden waard. Erg sfeervol hotel, dat oude postkantoor, het zit vol verrassingen en oude details. Erg leuk! Het diner vonden wij erg goed en lekker. Vlotte bediening en erg aardig personeel. Over het ontbijt hebben wij ook helemaal niets te klagen, leuk die streekproducten en de wentelteefjes. Parkeren was lastig, maar dat wisten we al voordat we kwamen.

Hotel Website Cobi (Arnemuiden, Nederland)
10
24 juni 2018
Type: Ouder stel

Erg tevreden over Post Plaza
Van 20 t/m 23 juni waren wij te gast bij het voormalig Post en Telegraafkantoor te Leeuwarden. Wij hebben ontzettend genoten van het Post-Plaza Hotel & Grandcafé te Leeuwarden. Zelf ben ik 40 jaar werkzaam geweest bij P.T.T. Post. En als je dan ziet dat ze zo'n gebouw behouden hebben en er een Hotel & Grandcafé van hebben gemaakt is klasse. Het ziet er van binnen ontzettend mooi uit en onze kamer was ook zeer mooi. Ook het ontbijt en het diner was zeer goed. Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid van dit Hotel en Leeuwarden waar natuurlijk ook zeer bijzondere gebouwen te zien zijn. Een aanrader voor iedereen die Leeuwarden wil bezoeken.

Hotel Website Harrie Postelmans (Tilburg, Nederland)
9
19 mei 2018
Type: Jong stel

Fris, nieuw, jong hotel
2 dagen Leeuwarden en op aanraden van familie verbleven in het Post Plaza. En het was super! Mooi hotel met oude details maar wel lekker fris en nieuw. Heerlijk bed, douche, ontbijt én diner!! Top!!

Hotel Website Marielle ( Zwolle, Nederland)
8
5 maart 2018
Type:

Perfect!
De kamer was ontzettend ruim, heel fijn! Een heerlijke (regen)douche en een heerlijk groot bed. Het personeel was allemaal even vriendelijk, het ontbijt heerlijk en de koffie perfect. Dit is echt een aanrader en als we weer naar Leeuwarden gaan weten we waar we slapen :)

Booking.com Fabienne

Plaats een review