• Post-Plaza Hotel

    Post-Plaza Hotel Post-Plaza Hotel
    TWEEBAKSMARKT 25-27 8911 KW LEEUWARDEN Nederland +31 (0)58 215 93 17 INFO@POST-PLAZA.NL
  • 9.2 10 12

Reviews

8
5 maart 2018
Type:

Perfect!
De kamer was ontzettend ruim, heel fijn! Een heerlijke (regen)douche en een heerlijk groot bed. Het personeel was allemaal even vriendelijk, het ontbijt heerlijk en de koffie perfect. Dit is echt een aanrader en als we weer naar Leeuwarden gaan weten we waar we slapen :)

Booking.com Fabienne
9
30 januari 2018
Type:

Aangenaam verblijf in een mooie locatie.
Mooi ingericht hotel waar op dit moment nog de puntjes op de i worden gezet. Erg vriendelijke medewerkers. Kamers sfeervol ingericht. De overgang naar het grand café in het postkantoor is leuk. Grand café is eveneens een hele mooie ruimte, ingericht met leuke details die verwijzen naar oude tijden, toen nog postkantoor, maar niet te opvallend. Leuke kaart. De receptie is in een voormalig bangebouw. Daar wordt op dit moment geschilderd. Wat je nu ziet is dat dit prachtig gaat worden.

Booking.com P.
9
4 januari 2018
Type: Jong stel

Geweldig
Heel vriendelijk personeel En super schoon

Hotel Website J (Overijssel , Nederland)
10
18 november 2017
Type: Vriendengroep

Verblijf november 2017
Een super hotel ! Ontvangst met rodleiding Personeel voor jullie alllen een pluim. Directie wees zuinig op deze groep medewerk(st)ers in een bruisend en sfeervol Ljouwert! Tjoch

Hotel Website Bert Ellerie (Hoogeveen, Nederland)
9
12 november 2017
Type: Jong stel

Echt een aanrader!
Wat een mooi hotel is het Post Plaza. Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen en een rondleiding door het hotel gekregen. Vervolgens de kamer binnengaan: erg mooi en schoon én een badkamer met regendouche. ‘s Avonds een borrel bij de bar gedaan. Ziet er erg mooi uit. Hele grote en gezellige ruimte met leuk personeel. Ontbijt is ook perfect. Een heel ontbijtbuffet met erg lekker brood. Het personeel dat rondloopt snapt het allemaal goed. Zo wordt gelijk gevraagd of je lekker hebt geslapen. Kortom, echt een aanrader!

Hotel Website Jaimy (Honselersdijk, Nederlan)
10
31 oktober 2017
Type: Vriendengroep

Super geregeld!
Onlangs een high tea gehad met collega's. Ik ben veganist en heb dit van te voren per mail aangevraagd of het mogelijk was andere hapjes te krijgen zonder dierlijke toevoegingen. Eerst al een super aardige en leuke mail teruggekregen en vervolgens tijdens de high tea een zeer goed gevulde plank met allerlei vegan hapjes. Erg creatief en super lekker allemaal! Echt een aanrader voor iedereen om hier met een groot of klein gezelschap langs te gaan. Mijn complimenten aan de kok die zo creatief hapjes voor mij als vegan heeft gemaakt maar ook de rest van het personeel was super aardig!

Hotel Website Femke (Dokkum, Nederland)
10
17 oktober 2017
Type: Reist alleen

Mooie kamers perfecte lunch
Onlangs verbleef ik enkele nachten in Post Plaza. Post-Plaza is centraal gelegen, heeft super mooie kamers en perfect eten in het Grand-cafe. Absoluut een aanrader. Tip: neem ook een zakje Post-Plaza koffiebonen mee, die branden ze daar vers!

Hotel Website Tim (Groet, Nederland)
10
10 oktober 2017
Type: Jong stel

Aanrader!
Een van de betere hotels waar ik ben geweest in Nederland. Zeer vriendelijk, goede service, fijn ontvangst. Het hotel is mooi en modern ingericht. De kamers zien er niet uit als standaard hotelkamers en zijn van alle gemakken voorzien. Zeer comfortable bedden, rainshower, koffieautomaat en erg fijn meubilair. De ligging: perfect! Kortom: doen.

TripAdvisor Nicky S (Den Haag, Nederland)
10
30 september 2017
Type: Vriendengroep

Top plek
Een prachtige locatie in hartje Leeuwarden. Voormalig postkantoor. Met 4 volwassenen van een voortreffelijke lunch genoten. Een goede kaart met voldoende keuze. Zelf een bacon en een cheeseburger gegeten met frites. Burgers waren perfect op smaak en niet te groot. Bediening was snel en zeer correct. Op met een tweede bestelling. Gaven ook advies. Bij de rekening zelfgemaakte pepermunt. Kortom een aanrader.

TripAdvisor René v (Dordrecht, Nederland)
10
25 september 2017
Type: Ouder stel

Wat een geweldig hotel!
Midden in Leeuwarden in het voormalig postkantoor staat dit super gastvrije en prachtig ingerichte hotel met brasserie. Alle medewerkers zijn zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. We kregen een mooie ruime mindervalidekamer met alle gewenste voorzieningen, zoals een plankje naast de wastafel voor de toiletspulletjes. Ontbreekt in vrijwel alle mindervalidekamers (!!), dus een klein voorbeeld hoe (simpel) het ook kan. Zeer sfeervolle brasserie met uitstekend ontbijt en heerlijk eten. We hadden dan ook een topverblijf, mede omdat Leeuwarden ook nog eens heel leuk is! En voor wie stugge Friezen zoekt: we zijn er niet ééntje tegengekomen....

Zoover Nel van V (Nederland)

Plaats een review

Voordelen van direct boeken Voordelen x
Schrijf je nu in én boek je kamer!
10% korting op je boeking!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid).

Lekker ite & drinke in Post-Plaza Bekijk onze menukaart
Wist je dat je hier ook Post-Plaza koffie kan bestellen? Naar de winkel
Wist je dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van 2018 is? Lees meer
Reviews Post-Plaza

9

9
Hotel Website5/5
Zoover8,5/10
Booking.com9,1/10
TripAdvisor4,5/5
Expedia4,5/5
Bekijk de reviews
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
Wij bieden ook diverse koffieaccessoires Bekijk ze hier
Beste gemakkelijk verse koffiebonen in onze webshop Naar de winkel
Reserveer direct!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch