• Post-Plaza Hotel

    Post-Plaza Hotel Post-Plaza Hotel
    TWEEBAKSMARKT 25-27 8911 KW LEEUWARDEN Nederland +31 (0)58 215 93 17 INFO@POST-PLAZA.NL
  • 9.1 10 17

Reviews

8
7 oktober 2018
Type: Reist alleen

Geweldig Grand Cafe
Wat een geweldige locatie. Prachtig gerestaureerd grand café, creatief ingericht en met behoud van mooie oudeelementen. Goede lunch kaart. Het personeel is vriendelijk. Maar de bediening kan qua structuur wel sterker. Het duurt lang, is rommelig en een deel van de bestelling werd vergeten. Ook na nog een keer vragen. Voor de rest zeker iets om naar terug te gaan.

Hotel Website Geke (Leeuwarden , Nederland )
6
26 september 2018
Type: Zakelijke reiziger

Kamer uitstekend, douche koud
Prima kamer met goede temeperatuurregeling. Helaas bleek 's ochtends de douche niet warmer te worden dan zo'n 25 graden.

Hotel Website Henri (Arnhem, NL)
10
6 augustus 2018
Type: Jong stel

Stijlvol modern hotel in een klassiek oud gebouw, TOP !
Wij hebben de 2 laatste warme dagen van Juli in het hotel gelogeerd. Arco was super en onmisbaar op de luxe, schone , gezellige hotelkamer. Zelfs de heerlijke badkamer is het vermelden waard. Erg sfeervol hotel, dat oude postkantoor, het zit vol verrassingen en oude details. Erg leuk! Het diner vonden wij erg goed en lekker. Vlotte bediening en erg aardig personeel. Over het ontbijt hebben wij ook helemaal niets te klagen, leuk die streekproducten en de wentelteefjes. Parkeren was lastig, maar dat wisten we al voordat we kwamen.

Hotel Website Cobi (Arnemuiden, Nederland)
10
24 juni 2018
Type: Ouder stel

Erg tevreden over Post Plaza
Van 20 t/m 23 juni waren wij te gast bij het voormalig Post en Telegraafkantoor te Leeuwarden. Wij hebben ontzettend genoten van het Post-Plaza Hotel & Grandcafé te Leeuwarden. Zelf ben ik 40 jaar werkzaam geweest bij P.T.T. Post. En als je dan ziet dat ze zo'n gebouw behouden hebben en er een Hotel & Grandcafé van hebben gemaakt is klasse. Het ziet er van binnen ontzettend mooi uit en onze kamer was ook zeer mooi. Ook het ontbijt en het diner was zeer goed. Wij hebben erg genoten van de gastvrijheid van dit Hotel en Leeuwarden waar natuurlijk ook zeer bijzondere gebouwen te zien zijn. Een aanrader voor iedereen die Leeuwarden wil bezoeken.

Hotel Website Harrie Postelmans (Tilburg, Nederland)
9
19 mei 2018
Type: Jong stel

Fris, nieuw, jong hotel
2 dagen Leeuwarden en op aanraden van familie verbleven in het Post Plaza. En het was super! Mooi hotel met oude details maar wel lekker fris en nieuw. Heerlijk bed, douche, ontbijt én diner!! Top!!

Hotel Website Marielle ( Zwolle, Nederland)
8
5 maart 2018
Type:

Perfect!
De kamer was ontzettend ruim, heel fijn! Een heerlijke (regen)douche en een heerlijk groot bed. Het personeel was allemaal even vriendelijk, het ontbijt heerlijk en de koffie perfect. Dit is echt een aanrader en als we weer naar Leeuwarden gaan weten we waar we slapen :)

Booking.com Fabienne
9
30 januari 2018
Type:

Aangenaam verblijf in een mooie locatie.
Mooi ingericht hotel waar op dit moment nog de puntjes op de i worden gezet. Erg vriendelijke medewerkers. Kamers sfeervol ingericht. De overgang naar het grand café in het postkantoor is leuk. Grand café is eveneens een hele mooie ruimte, ingericht met leuke details die verwijzen naar oude tijden, toen nog postkantoor, maar niet te opvallend. Leuke kaart. De receptie is in een voormalig bangebouw. Daar wordt op dit moment geschilderd. Wat je nu ziet is dat dit prachtig gaat worden.

Booking.com P.
9
4 januari 2018
Type: Jong stel

Geweldig
Heel vriendelijk personeel En super schoon

Hotel Website J (Overijssel , Nederland)
10
18 november 2017
Type: Vriendengroep

Verblijf november 2017
Een super hotel ! Ontvangst met rodleiding Personeel voor jullie alllen een pluim. Directie wees zuinig op deze groep medewerk(st)ers in een bruisend en sfeervol Ljouwert! Tjoch

Hotel Website Bert Ellerie (Hoogeveen, Nederland)
9
12 november 2017
Type: Jong stel

Echt een aanrader!
Wat een mooi hotel is het Post Plaza. Bij aankomst erg vriendelijk ontvangen en een rondleiding door het hotel gekregen. Vervolgens de kamer binnengaan: erg mooi en schoon én een badkamer met regendouche. ‘s Avonds een borrel bij de bar gedaan. Ziet er erg mooi uit. Hele grote en gezellige ruimte met leuk personeel. Ontbijt is ook perfect. Een heel ontbijtbuffet met erg lekker brood. Het personeel dat rondloopt snapt het allemaal goed. Zo wordt gelijk gevraagd of je lekker hebt geslapen. Kortom, echt een aanrader!

Hotel Website Jaimy (Honselersdijk, Nederlan)

Plaats een review

10% korting op je boeking!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid).

Lekker ite & drinke in Post-Plaza Bekijk onze menukaart
Wist je dat je hier ook Post-Plaza koffie kan bestellen? Naar de winkel
Wist je dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van 2018 is? Lees meer
Reviews Post-Plaza

9

9
Hotel Website5/5
Zoover8,5/10
Booking.com9,1/10
TripAdvisor4,5/5
Expedia4,5/5
Bekijk de reviews
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
Wij bieden ook diverse koffieaccessoires Bekijk ze hier
Beste gemakkelijk verse koffiebonen in onze webshop Naar de winkel
Reserveer direct!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch