Reviews

10
17 februari 2021
Type: Ouder stel

Helemaal top!
In het weekend van 6 februari 2021 voor 1 nachtje afgereisd naar Leeuwarden en Post-Plaza. Van begin tot het eind een prachtige ervaring. Wat een service en gastvrijheid! Op 7 februari gestrand vanwege hevige sneeuwval, konden niet naar huis en wederom zeer gastvrij ontvangen met een lief kaartje op de kamer. We komen zeker terug!

Hotel Website Stephanie & Nico (Haarlem, Nederland)
10
14 december 2020
Type: Familie

Een feestje
Ter ere van de 50ste verjaardag van mijn zus hebben we met z’n 2-en een nacht in het Post Plaza hotel overnacht. De ontvangst was hartelijk. Prima kamer met bad en douche. Alles kon geregeld worden. Ballonnen op de kamer, een glaasje prosecco bij het diner. Handgeschreven kaartje op de kamer. Heerlijk diner en ontbijt. De ligging van het hotel is super, midden in het centrum. De Corona regels worden prima gehandhaafd. Iedereen bij Post Plaza enorm bedankt dat jullie er in deze Corona tijd toch een feestje van hebben gemaakt voor ons!!!

Hotel Website Barbara (Apeldoorn , Nederland )
10
25 oktober 2020
Type: Ouder stel

Fantastisch
Wat een heerlijk hotel! Wij boekten 1 overnachting, met voorafgaand lunch en diner. Wat een feest, dit hotel. De lunch was al verrassend lekker, het diner zo mogelijk nog beter. Wij hadden een luxe kamer onder de nok van dit prachtige en sfeervolle hotel. Een heerlijke ruime en bovenal gezellige kamer met uitzicht aan de voorkant. Wat echt opviel was de gastvrijheid en vrolijkheid onder het personeel. Je voelt gewoon dat iedereen hier met plezier werkt. En dat snappen we, we gaan hier zeker nog een keer terugkomen. Tot slot: zelden een locatie gezien waar het zo perfect was geregeld rond COVID-19. Je voelt je echt heel veilig.

Hotel Website John (Heerhugowaard, Nederland)
8
2 oktober 2020
Type: Familie

Goed met ruimte voor verbetering.
Wij hebben 2 nachten via Luxury Hotels geboekt en daarbij een Superior kamer betaald. Op de site van het hotel zagen wij al dat er daarvan 2 type waren, bij aankomst en inchecken kregen wij de minste kamer van de 2, nadat ik de melding had gemaakt met de vraag of wij nog van kamer konden wisselen werd daar niet moeilijk over gedaan en kregen wij de kamer met het bad in de kamer. Kortom super geregeld ! Hotel is van klasse maar niet uitzonderlijk, personeel is vriendelijk en behulpzaam maar de keukenbrigade laat hier en daar wel wat steekjes vallen door teveel uitzonderlijke smaken op 1 bord te serveren, tip; hou het simpel dan komt alles op het bord tot zijn recht. Verder wat ons betreft een goed hotel waar ze echt goed hun best doen om de gasten het naar de zin te maken en waar we zeker nog een keer terugkomen.

Hotel Website Eric Barends (Bleiswijk, Nederland)
9
3 september 2020
Type: Ouder stel

Mw
Dit jaar hebben wij de vakantie in Nederland doorgebracht. We hebben meerdere delen van het land en verschillende hotels bezocht. Post-plaza was een topper. Fijne sfeer in het hotel, aardig personeel, mooie kamers en erg lekker eten. Kortom een hotel waar we zeker nog eens terugkomen.

Hotel Website Jolanda (Gelderland , Nederland )
10
6 augustus 2020
Type: Jong stel

Alles klopt!
Een hartelijk welkom en enorm vriendelijk personeel zorgt voor een fijne sfeer tijdens je verblijf. Het prachtige karakteristieke pand, heeft een perfecte ligging t.o.v. het centrum. We hadden een mooie en schone kamer en hebben genoten van het heerlijke (top) diner en gevarieerde ontbijt. Allemaal super geregeld!

Hotel Website Edith (Enschede, Nederland)
10
1 augustus 2020
Type: Ouder stel

Sprookje
Veel staat al geschreven in voorgaande reviews. Je voelt je hier echt gast. Al bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen. Iedereen is beleefd en netjes. Hierdoor krijg je goede zin en zelfs de andere gasten zijn ook vriendelijk. Bedankt voor jullie gastvrijheid in het mooie oude postkantoor en komen graag terug

Hotel Website Elies Doorn (Someren, Nederland)
10
22 juli 2020
Type: Vriendengroep

Top hotel
Mooi hotel, goed gelegen, prachtige luxueuze kamers, zeer mooi grand café. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Prima ontbijt, conform Corona. Ook het diner is zeer verzorgd en lekker. Prijs-kwaliteit verhouding prima. Een aanrader!

Hotel Website Pierre (Hasselt , België)
10
25 mei 2020
Type: Ouder stel

2e keer!
Voor de tweede keer in het Post Plaza hotel verbleven en het was wederom weer een heerlijke ervaring! Top service, mooie kamer en heerlijk eten! In het hotel werden de coronamaatregelen uitstekend gehandhaafd; voldoende afstand tijdens het serveren en overal staan desinfectiemiddelen.

TripAdvisor (Nederland)
10
20 mei 2020
Type:

Meest Gastvrije hotel!
Het personeel is zo vriendelijk en attent! Er lagen handgeschreven kaartjes op de kamer om ons welkom te heten. Ruim de tijd om de "Corona gang-van-zaken" uit te leggen. Spontaan, open en gastvrij! SUPER hotel.

Booking.com

Plaats een review