PROEFSLAPEN IN POST-PLAZA

Dé perfecte locatie voor je event, jaarvergadering of incentive vind je niet op basis van een mooie tekst of plaatje. Dé perfecte locatie vind je als je er bent geweest, je verwachtingen worden overtroffen en als je er een goed gevoel aan overhoudt. En juist dat gevoel willen we aan jou meegeven!

Het draait binnen Post-Plaza om echt verbinding met elkaar maken. Of dat nu met onze opdrachtgevers is, onze gasten of onze collega's. En waar kan het leggen van verbindingen nu beter dan in een oud Post & Telegraafkantoor.

Ben jij een meeting en/of event manager? Dan mag je gratis komen proefslapen in ons hotel! We laten je graag zien hoe fantastisch het hier is! Post-Plaza is dé hotspot van Friesland. Hier wil je geweest zijn!

Ons stadshotel, met 82 hotelkamers, is een inspirerende meeting en incentive locatie met 4 verschillende ruimtes. Start met een meeting in de Plugzaal, woon een workshop bij in de Postkamer en een heerlijke sharing lunch wordt geserveerd in de Tuinkamer, uiteraard met openslaande deuren naar de binnentuin. Door onze ervaring in het organiseren van grote én kleine events, intern én extern, zijn wij niet alleen een faciliterende locatie, maar denken we ook graag met je mee. We kennen de stad op ons duimpje, hebben goede connecties met de beste Friese leveranciers en willen juist in die samenwerkingen het verschil maken. Zo is elk onderdeel van jouw event een 9+!

Nieuwsgierig geworden? Reserveer een gratis kamer (voor 2 personen) inclusief ontbijt via josedrenth@post-plaza.nl en kom proefslapen! Zodat je zelf kan ervaren en beleven of Post-Plaza past bij jouw bedrijf of event!

 

Voorwaarden voor gratis proefslapen:

  • alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid
  • maximaal 1 eventmanager/medewerker per bedrijf
  • maximaal 3 eventmanagers per dag
  • alleen geldig bij een directe reservering via José Drenth
CONTACT JOSÉ

CONTACT JOSÉ

José Drenth helpt je graag verder met een borrel, diner, event, vergadering of huwelijk in Post-Plaza. Zij is dé expert en adviseur binnen Post-Plaza voor groepen!

Je kunt haar contacteren via josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317

CONTACT
RUIMTES

RUIMTES

Een historische pand in de binnenstad van Leeuwarden vraagt natuurlijk om mooie publieke- en eventruimtes. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

 

BEKIJK DE RUIMTES
WIE ZIJN WIJ?

WIE ZIJN WIJ?

Bij ons werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben we echter allemaal gemeen; we zijn ondernemers met passie voor onze gasten. Authenticiteit is het allerbelangrijkste! Wij zijn Post-Plaza!

WIE ZIJN WE?
GRAND CAFÉ

GRAND CAFÉ

Stoer, grootstedelijk en the place to be! Dé plek voor koffie, een borrel, diner of een avond uit #seeyou

GRAND CAFÉ

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch