OVERNACHTEN | GROEPEN | POST-PLAZA

Hoe leuk is dat, slapen in een oud Postkantoor! Ben je van plan om naar Leeuwarden te komen? Dan moet je zeker bij Post-Plaza overnachten. Een grootstedelijk hotel, met 82 kamers, midden in de historische binnenstad van Leeuwarden met een prachtig Grand Cafe.

Al zeggen we het zelf, Post-Plaza is ideaal voor groepen en gezelschappen. Door de locatie zijn alle activiteiten op loop- of fietsafstand. Als echte Liwwadders weten wij ook precies wat er te doen is in de stad Leeuwarden. Maak bijvoorbeeld met een groep een stadswandeling met Henk van A Guide to Leeuwarden, beklim de Oldehove en geniet van het bijzondere uitzicht of maak een boottocht met een electrische Greenjoy sloep. Wij regelen alles! Bekijk hier welke activiteiten er te doen zijn in Leeuwarden.

Wil je een keer komen proefslapen voordat je de hele familie, vriendengroep of al je collega's meeneemt? Dat kan! We maken graag met je kennis om alles van A tot Z door te nemen. Stuur een email naar annelottehuitema@post-plaza.nl of bel haar op 058-2159317. We maken graag een voorstel op maat om je te helpen een compleet verblijf te organiseren. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten in Leeuwarden!

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.