LEEUWARDEN CULTURELE HOOFDSTAD 2018

WAT IS EEN CULTURELE HOOFDSTAD VAN EUROPA?

Culturele Hoofdstad van Europa is een internationaal cultureel project en één van Europa's meest ambitieuze evenementen. Het werkt zo: ieder jaar houden twee landen uit de Europese Unie een nationale wedstrijd. In deze landen wordt uiteindelijk één stad aangewezen om een jaar lang Culturele Hoofdstad van Europa te zijn. Voor 2018 is Leeuwarden één van de twee Europese steden en daar zijn we nogal trots op! Maar het is niet alleen een Fries feestje; Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is een nationaal Nederlands evenement met als epicentrum Leeuwarden en de provincie Fryslân.

PROGRAMMAPRESENTATIE LEEUWARDEN-FRYSLÂN 2018

Op dinsdag 3 oktober werd op het Gouverneurssplein in Leeuwaren onder het genot van een hapje en een drankje het volledige programma gepresenteerd. Ook werd voor het eerst het LF2018-lied gespeeld door Nynke Laverman, Sytze Pruiksma en jonge musici van de FulkaanAkademy. Daarna presenteerden verschillende projecten uit het programma zich op verrassende wijze.

Volledige programma Leeuwarden-Fryslân 2018

ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Wil je naast een overnachting, iets beleven in Leeuwarden? Kijk dan bij de arrangementen, wij hebben de beste tips!

BEKIJK DE ARRANGEMENTEN
Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt

DÉ KAMERTYPES
FOTOGALERIJ

FOTOGALERIJ

Benieuwd hoe al onze hotelkamers, het Grand Café, vergaderzalen en Wellness eruit zien?

MEER FOTO'S
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT