VIER HET KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien. Geschikt voor huwelijken tot circa 25 personen.

12.00 : De bruid kan vanaf 12.00 uur in de suite inchecken. Daar kunnen de puntjes op de i gezet worden voor het kapsel en de bruidsmake-up. Vervolgens is het dan eindelijk zover om de jurk aan te trekken.

13.00 : Het moment is aangebroken, jullie zien elkaar voor het eerst! De bruidegom zal zijn bruid ophalen vanuit de suite. De ouders kunnen van dit mooie moment mee genieten of zien jullie later wanneer jullie samen vanaf de trap naar beneden komen.

Na dit bijzondere moment en alle spanning zullen jullie ondertussen wel trek gekregen hebben. Er staat een picknickmand of lunchtafel voor jullie klaar waar jullie samen of met jullie ouders kunnen genieten van een lunch. Na de lunch is er de ruimte om nog een aantal foto’s te maken in het mooie centrum van Leeuwarden. Of ga gezellig samen bootje varen en neem de picknickmand mee aan boord. 

15.00 : Inmiddels zijn al jullie gasten aanwezig en hebben zij plaats genomen in de ruimte waar de ceremonie plaats vindt. Geef elkaar het JA-woord tijdens een intieme ceremonie. De stoelen zullen in een halve cirkel om het bruidspaar heen geplaatst worden. Tijdens de ceremonie kan jullie favoriete muziek afgespeeld worden of kies voor een nog persoonlijkere invulling met live muziek door een muzikant.

15.45 : Toost met elkaar op het huwelijk. Ontkurk een fles Post-Plaza bubbels en breng een toost met elkaar uit. Snij vervolgens de taart aan of pak iets lekkers van de cake-table. Op de achtergrond klinkt de muziek van de muzikant die ook tijdens de receptie romantische muziek zal spelen.

16.30 : Vervolgens kunnen jullie met jullie gasten nog een aantal mooie familie foto’s schieten in of rondom het hotel. 

18.00 : Er staat een gezellige dinertafel klaar wat jullie heerlijk gaan dineren. Voor het diner serveren wij een sharing dinner waarbij wij grote schalen met de heerlijkste gerechten over de tafel verspreiden om met elkaar te delen. Of kies voor een drie of vier gangen keuze diner. 

20.30 : Na het diner kan er nog na geborreld worden aan de bar of er is de mogelijkheid om nog een clubje vrienden uit te nodigen voor een kleine afterparty met lekkere hapjes en drankjes. Willen jullie het niet te laat maken en samen nog lekker nagenieten van deze bijzondere dag? Dan laten we de jacuzzi in jullie suite vollopen met op de rand een fles bubbels, waar jullie samen romantisch de dag af zullen sluiten.

De volgende dag kunnen jullie in alle rust genieten van een champagne ontbijt op bed. Jullie maken deze dag gebruik van een late check-out tot 14.00 uur. Geniet dus nog even van de wellness faciliteiten in de hotelkamer zoals de jacuzzi en sauna of nodig jullie ouders de volgende dag uit voor een afsluitende brunch in het Grand Café.

 

WEDDING FOOD & DRINKS

WEDDING FOOD & DRINKS

Wij kunnen een intiem diner verzorgen voor kleine gezelschappen, maar zijn jullie met een grote groep dan is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen diners tot circa 150 personen verzorgen.

 

MEER INFORMATIE
WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Laten wij daarvoor nu de ideale locatie én de juiste mensen voor hebben die deze dag voor jou onvergetelijk kunnen maken.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie het liefst deze speciale dag vieren met al jullie dierbare vrienden en familie? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het groter aan te pakken. Onze weddingplanner heeft alvast een voorbeeld voor jullie op een rijtje gezet. Geschikt voor huwelijken vanaf 50 personen.

MEER INFORMATIE
CONTACT

CONTACT

Heb je een vraag, wil je een reservering maken of gewoon even bijkletsen? Bel ons op 058-2159317 of stuur een prachtige email naar info@post-plaza.nl. We zien naar je uit!

CONTACT

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.