PLAN JE GROEPSUITJE IN POST-PLAZA

Samen genieten, beleven en onuitwisbare ervaringen of herinneringen creëren. Dat is wat er gebeurd als je in Post-Plaza bent geweest. Het maakt niet uit of je nu komt met je collega’s, familie of vrienden.

Om een verblijf in Post-Plaza tot in de perfectie te organiseren, maken Corryna of Nynke een voorstel op basis van jullie wensen. Zij adviseren je graag over activiteiten in Leeuwarden of Friesland.

Hier alvast de Tips van Nynke & José

  • In de zomer BBQ’en bij Post-Plaza, voor op het terras met de Ofyr of in de binnentuin.
  • Slecht weer? Dat kunnen wij niet vooraf vastleggen en garanderen, maar wij hebben wel een oplossing. Naast het Grand Café, is de Plugzaal een fantastische locatie voor bijvoorbeed een Walking Dinner.
  • Voor het eerst in Leeuwarden? Dan moet je eigenlijk een praamvaart door de grachten van Leeuwarden maken. Picknickmanden mee vol met hapjes en drankjes, ondertussen zie je Leeuwarden en de Prinsentuin vanaf het water.
  • Sportief alternatief op het water? Suppen is een leuk idee. Op een surfbord door de grachten peddelen. 2 garanties, super veel fun met elkaar en in een groep zeker 1 persoon met een nat pak!

10% KORTING OP JE VOLGENDE HOTELRESERVERING!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende reservering.

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch