FACILITEITEN IN HET HOTEL & GRAND CAFÉ

Post-Plaza heeft na een grondige renovatie en verbouwing 82 hotelkamers. Deze kamers zijn verdeeld in een aantal verschillende kamertypes. Zo hebben wij 2 Single, 7 Junior Comfort, 43 Comfort, 18 Deluxe, 1 Family Room en 7 Superior Rooms. Ook zijn er 2 fantastische Master Suites in het hotel aanwezig. Onder de 43 Comfort Rooms is er 1 kamer geschikt voor mindervaliden.

Post-Plaza beschikt over een aantal hele goede faciliteiten waar je gebruik van kunt maken als je bij ons verblijft. Geniet van heerlijke authentieke gerechten, zelfgebrande koffie en een koud biertje in ons Grand Café. Wanneer je op je kamer gerechten en/of dranken van onze roomservice kaart wilt bestellen, brengen wij je dit graag! Hiervoor brengen wij €7,50 per persoon per bezorging in rekening.

Om helemaal tot rust te komen staat onze beauty tot je beschikking. Toch even fanatiek sporten? Ook dat is mogelijk in onze fitnessruimte. Van zowel de sauna als het Turks stoombad als de fitness mag je kosteloos gebruik maken. Voor gebruik van de beautybehandelingen geldt een vergoeding.

Mocht je vragen hebben dan staat ons vriendelijke personeel voor je klaar, voel je thuis bij Post-Plaza!