WHO RUN THE WORLD, GIRLS! PUB-QUIZ

8 maart 2019

!!! UITVERKOCHT !!!

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag & dat moet gevierd worden! Wij organiseren in het kader van International vrouwendag een speciale Who Run The World, Girls! Pub-Quiz, geheel in het teken van vrouwen. Dus kom gezellig met je zussen, vriendinnen of collega’s quizen onder leiding van quizmaster Jelmer.

De quiz start om 20.00 uur. Na een uitgebreide speluitleg mag je met jouw team strijden voor de Hoofdprijs.

De inleg bedraagt €15 per team. Een team mag bestaan uit minimaal 4 of maximaal 6 personen. Reserveer hier alvast een tafel voor jouw team. Reserveren kan tot uiterlijk woensdag 6 maart.

Wil je van te voren met jouw dreamteam blijven eten, dat kan! Om 18.00 uur serveren wij voor de deelnemers van de Pub Quiz een twee-gangen diner bestaande uit een huisgemaakte soep en een heerlijk hoofdgerecht voor € 22.50 per persoon. Reserveer hier een tafel.

Tot 8 Maart!

10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch

Kerst vier je bij Post-Plaza Kerstarrangement x

De gezelligste dagen van het jaar zijn natuurlijk de Kerstdagen. En wij vieren dat dit jaar precies op de manier zoals wij zijn! Informeel maar met kwaliteit. Met Friese hartelijkheid en grootstedelijke allure. Met onwijs lekker eten en persoonlijke aandacht.

Reserveren