VEGETARISCHE RESTAURANTWEEK

11 maart 2019 - 17 maart 2019

Van 11 tot en met 17 maart 2019, tijdens de Nationale Week Zonder Vlees, lanceert De Hippe Vegetariër in samenwerking met de Vegetariërsbond en diverse partners, een vernieuwde versie van de Vegetarische Restaurantweek. Want heerlijk vegetarisch eten doe je niet alleen thuis, maar ook uit! Alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Post-Plaza doet natuurlijk ook mee! Of je nu regelmatig vegetarisch eet, of net begint met een dagje minder vlees: je zult verrast worden.

Vegetarisch Menu

Marbré van geitenkaas en butternutpompoen, gebakken avocado, spinazie, geroosterde hazelnoot en sambai vinaigrette

Verschillende bereidingen van schorseneer; gefrituurd, gerookt, gegrild en in kruim. Met daarbij een crème van schorseneer, vadouvan mayonaise en een salade van witlof

Rabarber crumble met vanille ijs 

Het menu kost € 25 per persoon. Reserveer hier alvast een tafel!