NATIONAAL PARK DE ALDE FEANEN

1 januari 2020 - 31 december 2020

Bezoek het Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewald! Trek je wandelschoenen aan of pak je fiets en ga op ontdekkingstocht in de natuur. Met name aan de oostzijde van het Nationaal Park zijn er goede wandelmogelijkheden. Wil je graag met je fiets het park verkennen? Dan zie je met eigen ogen hoe gevarieerd de natuur hier is. Tijdens een fietstocht kom je langs bossen, weilanden, wateren en door Friese dorpen!

Meer informatie over Nationaal Park de Alde Feanen is op deze website te vinden. Nationaal Park de Alde Feanen is ongeveer 25 minuten rijden vanaf Post-Plaza.

*Pssst: bestel tijdens je verblijf in Post-Plaza een goed gevulde picknickmand voor €12,50 per persoon. Deze heerlijke picknickmand is gevuld met rode of witte wijn, water (met of zonder bubbels), chips, olijven en stokbrood met brie. Leg je picknickkleed langs je fiets of wandelroute neer en geniet van het lekkere eten.

 

Pak nu 10% korting!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode die 10% korting geeft op je reguliere bezoek.

#seeyou

CLOSE X

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!

Beste gast van Post-Plaza,

Maak je hoofd leeg, kom tot rust en geniet van Friesland!
Uiteraard op afstand, zoals het hoort, maar wel even weg! Maak uitstapjes waar je anders geen tijd voor hebt, ontdek de Elfsteden met de auto, huur een elektrische sloep of wandel een historische route.

Dit is je kans om van alle rust en ruimte te genieten. Wij weten jou de mooiste plekjes te vertellen en werken volop samen met de leukste leveranciers en collega's om onze mooie provincie aan jou te laten zien.

We hebben aan alles gedacht en heten jou dan ook van harte welkom in Post-Plaza. 

Wat mag je van ons verwachten

  • Friese gastvrijheid, op 1,5 meter afstand best lastig maar met onze nuchterheid komen we heel ver, zowel in ons Grand Café als in het hotel
  • Desinfecteergel én doekjes in ons Grand Café en bij elke lift.
  • Lekker eten en drinken in ons grootstedelijke Grand Café, welke open is voor iedereen, op basis van reservering.
  • Leukste tips om te ondernemen in onze provincie. Friesland is leuk, voor iedereen!
     

Oant Sjen!
namens het gehele team van Post-Plaza

Herman Schreuder & Annelies Douwstra

Bekijk onze arrangementen