KINDERKNUTSELMIDDAG IN POST-PLAZA

12 mei 2019

Op zondag 12 mei 2019, op moedersdag, is het tijd voor een gezellige knutselmiddag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn de dames van Oppas Madelief aanwezig om samen met alle kinderen te knutselen. Het thema is natuurlijk moederdag.

Wist je dat we deze middag ook nog een Jazzy Sunday Special op het programma hebben staan. Tussen 14:00 en 17:00 uur is er live muziek van Ella & The Jazzcats in het Grand Café. Laat de kinderen gezellig knutselen en geniet zelf van een goed glas wijn of een heerlijke Gin-Tonic! Klik hier voor een voorproefje van deze muzikale Jazzy middag. 

 

 

10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch

Kerst vier je bij Post-Plaza Kerstarrangement x

De gezelligste dagen van het jaar zijn natuurlijk de Kerstdagen. En wij vieren dat dit jaar precies op de manier zoals wij zijn! Informeel maar met kwaliteit. Met Friese hartelijkheid en grootstedelijke allure. Met onwijs lekker eten en persoonlijke aandacht.

Reserveren