FREE TOUR STADSWANDELING (VRIJ/ZAT)

1 januari 2018 - 1 januari 2019

Elk weekend organiseert A Guide to Leeuwarden de Leeuwarden Free Tour, deze stadswandeling is de leukste introductie tot de stad. Vrijdag begint de tour om 15:00 uur. Zaterdag lopen ze een andere route en beginnen we om 12:00 uur. De lokale gidsen van A Guide to Leeuwarden kennen de verborgen plekken van de stad en vertellen graag over haar historie, maar weten ook de leukste winkels en mooiste graffiti te vinden. Natuurlijk weten ze ook waar je na de tour lekker kan eten of drinken.

De start plaats voor de wandelingen is bij de Oldehove, op circa 10 minuten lopen van het hotel.

Vrijdag begint de tour om 15:00 uur en is het thema Friesland. We vertellen je iets over de Friese Taal, Oranjekoek, de elfstedentocht en bezoeken de prachtige statenzaal! Zaterdag begint de tour om 12:00 uur. We vertellen je dan iets over de naam Leeuwarden, Mata Hari en ons koningshuis en bezoeken een oud theater! De stadswandelingen duren ongeveer anderhalf uur en zijn in het Nederlands*. Op zaterdag zal er altijd een 2e gids aanwezig zijn om ook een Engelstalige wandeling aan te bieden. Op zondag is er om 14:00 ook een Duitse Free Tour.

10% korting op je boeking!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid).

Lekker ite & drinke in Post-Plaza Bekijk onze menukaart
Wist je dat je hier ook Post-Plaza koffie kan bestellen? Naar de winkel
Wist je dat Leeuwarden Culturele Hoofdstad van 2018 is? Lees meer
Reviews Post-Plaza

9

9
Hotel Website5/5
Zoover8,5/10
Booking.com9,1/10
TripAdvisor4,5/5
Expedia4,5/5
Bekijk de reviews
X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
Wij bieden ook diverse koffieaccessoires Bekijk ze hier
Beste gemakkelijk verse koffiebonen in onze webshop Naar de winkel
Reserveer direct!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch