WANDELROUTE - HARTSTOCHT DOOR FRIESLAND

5 december 2018 - 17 maart 2019

Ter gelegenheid van de prachtige tentoonstelling die het Fries Museum heeft gewijd aan Rembrandt & Saskia, liefde in de gouden eeuw heeft de Stichting Culturele Herdenkingen Fryslan, samen met het Historisch Centrum Leeuwarden, een toeristische route uitgebracht.

Deze route voert de bezoekers langs locaties die voor Rembrandt van Rijn en/of diens vrouw en muze Saskia Uylenburgh betekenis hadden.

Het gaat om wandelroutes in Saskia's geboortestad Leeuwarden en Sint Annaparochie waar het beroemde echtpaar in de echt verbonden werd. Ook is de stad Franeker meegenomen omdat Saskia daar woonde toen het echtpaar in ondertrouw ging.

Te verwachten valt dat bezoekers aan de expositie met behulp van deze routes extra inzicht krijgen in 'het echtpaar op vrijersvoeten'. Ook los van de expositie zal de toeristische route in het komende jaar 2019, het Rembrandtjaar en ook daarna uiteraard zijn toegevoegde waarde bewijzen!

Klik hier voor meer informatie over de toeristische route door Friesland.

 

 

X

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan onze arrangementen. Er zit vast iets voor jou bij, tot snel bij Post-Plaza! 

Bekijk onze arrangementen
10% Korting & Gratis Drankje!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief, ontvang een kortingscode van 10% voor je volgende hotelreservering (op basis van beschikbaarheid) én je krijgt ook nog een drankje aan de bar van ons kado! #tsjoch