Koffieworkshop

Wat je mag verwachten

In deze koffie workshop komen alle basisvaardigheden aan bod die nodig zijn om op de juiste manier met je apparatuur en koffie om te gaan. We nemen je mee in de wondere wereld van onze koffie, onze bonen maar vooral in de wereld van onze koffiebrander Wesley. Hij ademt koffie!

De koffie workshop start in ons Grand Café. Uiteraard wil je graag weten met wie je de workshop volgt en wie je buurman of buurvrouw is, een korte introductie is dan ook op zijn plaats. Dan neemt Wesley het woord en zal jou tijdens de mini masterclass alles vertellen over de oorsprong van koffie, de verschillende bonen en het brandproces. Na een korte break ontvangen wij jou in de branderij. Na die mooie verhalen van Wesley wil je nu wel eens zien hoe het echt in werk gaat.

En dan is het tijd voor het echte werk. Jij gaat aan de slag om de lekkerste koffie creaties te maken. We nemen de tijd om jou alle fijne kneepjes van het vak te leren en natuurlijk hoort proeven daar ook bij. Voorkennis is absoluut niet nodig, wij leren je het kunstje wel.

Overzicht:
 

  • Duur: ± 3 uren
  • Kosten: € 39,50 per persoon
  • Inclusief: mini-masterclass mét uitleg in de koffiebranderij van Post-Plaza koffie workshop van de koffie kenner van Leeuwarden; Wesley, zakje vers gebrande koffie om thuis verder mee te oefenen, en water (met smaak) gedurende de gehele avond
  • Aantal: minimaal 4 - maximaal 10 personen per workshop

Stuur mij meer informatie