Winter Special - 1 nacht - 2 dagen

We willen er simpelweg gewoon even uit

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld zodat je even er tussen uit kunt. 

Wat hebben we dan allemaal voor jou in petto;

  • 1 overnachting in een Comfort, Deluxe of Superior kamer. 
  • in de ochtend kun je jouw Friese ontbijt samenstellen vanaf ons ontbijtbuffet (take away) tussen 7.00 en 10.00 uur. In het weekend een uurtje later. 
  • een Foodvoucher t.w.v. € 50 (per 2 personen) te besteden aan eten. 
  • kom helemaal tot rust in onze kleinschalige wellness. Je mag één uur privé gebruik maken van onze Finse sauna en Turkse stoombad. Vooraf een tijdstip reserveren is gewenst.
  • Ontdek Leeuwarden met een DIY stadswandeling van A Guide to Leeuwarden. Keuze uit Historische binnenstad of Miniature people. 


Tot en met 12 maart 2022 bieden wij jou dit 2 daags arrangement* aan voor € 72,50 p.p. (v.a.).

*dit arrangement is niet annuleerbaar. Wijzigen naar een andere datum is mogelijk tot maximaal 5 dagen voor de aankomstdatum. 

Boek dit arrangement

VANAF € 72,50 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Seizoen special - 2 nachten - 3 dagen

Ontdek Fryslân en haar elf steden in de periode dat wij Friezen in optima forma zijn. Met kou en ijs gedijen wij goed. Voor deze periode hebben wij een leuke aanbieding samengesteld.

Bekijk dit arrangement

Friese food special - 1 nacht - 2 dagen

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten!

Bekijk dit arrangement

Museum special - 1 nacht - 2 dagen

Maak je verblijf aan Leeuwarden compleet door een bezoek te brengen aan Keramiekmuseum Princessehof.

Bekijk dit arrangement