Wellness Special v.a. € 122,50 p.p.

Buma Suite met privé wellness

De Buma Suite met balkon is extra bijzonder vanwege haar eigen wellnessfaciliteiten met sauna, bubbelbad met kleurentherapie en zeer ruime dubbele regendouche. De Buma Suite in het Bankgebouw is van alle gemakken voorzien en geschikt voor het meest relaxte verblijf.

  • 1 overnachting in de Buma Suite (incl. balkon)
  • In de ochtend een Fries ontbijt in ons Grand Café tussen 7.00 en 10.00 uur. In het weekend en tijdens de vakanties een uurtje later. 
  • Eigen wellnessfaciliteiten op de kamer: sauna, bubbelbad met kleurentherapie en zeer ruime dubbele regendouche. 
  • Badjassen en slippers voor 2 personen
  • Koffie en thee faciliteiten op de kamer
  • Late check out tot 13.00 uur, zo kun je extra lang van de kamer en de faciliteiten genieten.
Boek dit arrangement

Verras je geliefde tijdens dit verblijf met het Feestpakket, inclusief fles bubbels en tros ballonnen. Dit kan je bij reserveren, onder extra's, in ons online boekingssysteem. 


Dit arrangement is niet annuleerbaar. Wijzigen naar een andere datum is mogelijk tot maximaal 5 dagen voor de aankomstdatum. 

v.a. € 122,50 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Kerstspecial - 1 nacht - 2 dagen

De gezelligste dagen van het jaar zijn natuurlijk de Kerstdagen. En wij vieren dat dit jaar precies op de manier zoals wij zijn! Informeel maar met kwaliteit. Met Friese hartelijkheid en grootstedelijke allure. Met onwijs lekker eten en persoonlijke aandacht.

Bekijk dit arrangement

Oud & Nieuw special

Spetterende Oud & Nieuw Special! Goed eten, lekker drinken en een spetterend DJ feest, dat is wat je mag verwachten.

Bekijk dit arrangement

Friese Special - 2 dagen - v.a. € 95 p.p.

Een typisch Fries arrangement, het hele jaar beschikbaar. Inclusief overnachting, ontbijt, foodvoucher t.w.v. € 50 en een Fries biertje met uiteraard Friese kaas & worst

Bekijk dit arrangement

De Tocht Special - 2 dagen - v.a. € 113,50 p.p.

Beleef de magie van de Elfstedentocht. Maak jouw bezoek aan musical de Tocht compleet met dit arrangement. Inclusief overnachting, ontbijt, Boomsma Beerenburg, vroeg Postbode diner (zodat je op tijd bij de musical bent) én een It Giet Oan muts.

Bekijk dit arrangement

Sunday Special - 2 dagen - v.a. € 64,50 p.p.

Deze special is perfect voor een lang weekend. Met dit arrangement logeer je extra voordelig op zondag bij ons, inclusief overnachting, ontbijt en een foodvoucher t.w.v. € 25 p.p. voor in ons Grand Café.

Bekijk dit arrangement
10% Korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste hotelovernachting.