VAKANTIE SPECIAL 4=3

Mini Break Leeuwarden

Arcadia is officieel begonnen! De komende maanden is er volop wat te beleven in Leeuwarden en omgeving. Met een wandelend bos in stadse straten, drama op de Friese kliffen, kunstwerken in het park, dansers in verlaten loodsen en muziek op het Wad. Soms groots en meeslepend, soms klein en intiem. Vaak gratis, af en toe betaald. Voor het hele gezin, of juist een beleving voor jou alleen. Kom 4 nachten bij ons logeren en betaal maar 3 nachten

Deze special is inclusief:

  • 4 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
  • Je betaalt slechts 3 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café 

4e nacht gratis, ofwel, 25% korting per nacht. Korting is reeds verwerkt in de totaalprijs

Boek dit arrangement

v.a. 109 p.n.

MEER SPECIAL DEALS!

Sunday Special - 1 nacht - 2 dagen

Deze special is perfect voor een lang weekend. Met dit arrangement logeer je extra voordelig op zondag bij ons.

Bekijk dit arrangement

Friese food special - 1 nacht - 2 dagen

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten! vanaf € 98,50 p.p.

Bekijk dit arrangement

Zomer special - 2 nachten - 3 dagen

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar dagen genieten in Leeuwarden. Vanaf € 175 p.p.

Bekijk dit arrangement

SUP Special - 1 nacht - 2 dagen

SUP wat staat voor Stand Up Paddling is een ontspannen bezigheid op het water, met heel veel fun maar ook een total body workout. Wil jij ook leren suppen, hier nog beter in worden of een keer suppen in Leeuwarden? Reserveer deze aanbieding! Vanaf € 98 p.p.

Bekijk dit arrangement