Op avontuur in onze stad

SUP SPECIAL - 1 NACHT - 2 DAGEN

Weg in eigen land, weg in eigen provincie of weg in eigen stad. We willen er simpelweg gewoon even uit. En laat dat nu heel erg goed kunnen bij Post-Plaza!
Deze aanbieding is inclusief;

  • overnachting met ontbijt
  • Een Foodvoucher t.w.v. € 50 te besteden in ons Grand Café of op ons terras
  • Suppen - 1,5 uur door de grachten van Leeuwarden. Uiteraard krijg je een instructie voordat je het water op gaat en krijg je een route mee.

SUP wat staat voor Stand Up Paddling is een ontspannen bezigheid op het water, met heel veel fun maar ook een total body workout. Wil jij ook leren suppen, hier nog beter in worden of een keer suppen in Leeuwarden? Reserveer deze aanbieding! 

Boek dit arrangement

vanaf € 98 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

LEKKER ITE & DRINKE!

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten!

Bekijk dit arrangement

OP DE FIETS - VAN HOFSTAD NAAR WAD

Friesland biedt enorm veel mogelijkheden voor alle fietsliefhebbers. Wij hebben een 3 daagse aanbieding samengesteld: van Hofstad naar Wad.

Bekijk dit arrangement

VAAR, FIETS & GENIET IN EIGEN LAND

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit. Dat is waar we zin in hebben!

Bekijk dit arrangement