OP DE FIETS - VAN HOFSTAD NAAR WAD

RONDJE FRIESLAND - 2 NACHTEN

Friesland biedt enorm veel mogelijkheden voor alle fietsliefhebbers. Wij hebben een 3 daagse aanbieding samengesteld: van Hofstad naar Wad.

Deze aanbieding is inclusief

  • 2 overnachtingen met elke ochtend een heerlijk ontbijt.
  • Je wordt ontvangen met koffie of thee met Fries suikerbrood.
  • Op de 2e dag ga je de route van Hofstad tot Wad (69,1 km) fietsen. Wij zorgen natuurlijk voor een gezond en voedzaam lunchpakket voor onderweg.

    Deze fietsroute start en eindigt in Leeuwarden en onderweg fiets je langs het werelderfgoed Waddenzee. Wij hebben een fietsenkelder waar je jouw eigen fiets kunt stallen en eventueel opladen. Geen eigen (elektrische) fiets? Kijk bij fietsstation 058 of Lammert de Vries in Leeuwarden.
    Deze aanbieding is tot stand gekomen i.s.m. Interreg Project Wadden Agenda 2.0
Boek dit arrangement

vanaf € 121 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

LEKKER ITE & DRINKE!

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten!

Bekijk dit arrangement

Op avontuur in onze stad

Weg in eigen land, weg in eigen provincie of weg in eigen stad. We willen er simpelweg gewoon even uit. En laat dat nu heel erg goed kunnen met deze SUP-Special bij Post-Plaza.

Bekijk dit arrangement

VAAR, FIETS & GENIET IN EIGEN LAND

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit. Dat is waar we zin in hebben!

Bekijk dit arrangement