LEKKER ITE & DRINKE!

FRIESE FOOD SPECIAL - 1 NACHT - 2 DAGEN

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten! 

Dit 2 daags arrangement is inclusief;

  • 1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
  • Een Foodvoucher t.w.v. € 50 te besteden in ons Grand Café of op ons terras
  • Tickets voor de Friese Food Tour; een route door het centrum van Leeuwarden, waarbij je langs diverse culinaire plekken van de stad komt, waar je iets mag proeven. Bijvoorbeeld Fryske worst bij House of Taste of Oranjekoek bij bakkerij Salverda. Het is mogelijk om de Friese Food Tour te lopen van dinsdag tot en met zaterdag en duurt +/- 2 uur.
    Voor kinderen onder de 12 jaar is er geen Foodvoucher inbegrepen.
Boek dit arrangement

vanaf € 98,50 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Op avontuur in onze stad

Weg in eigen land, weg in eigen provincie of weg in eigen stad. We willen er simpelweg gewoon even uit. En laat dat nu heel erg goed kunnen met deze SUP-Special bij Post-Plaza.

Bekijk dit arrangement

OP DE FIETS - VAN HOFSTAD NAAR WAD

Friesland biedt enorm veel mogelijkheden voor alle fietsliefhebbers. Wij hebben een 3 daagse aanbieding samengesteld: van Hofstad naar Wad.

Bekijk dit arrangement

VAAR, FIETS & GENIET IN EIGEN LAND

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een bijzonder pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet, maar bovenal zorgt voor een geniet-moment! Samen of met het gezin, er even tussenuit. Dat is waar we zin in hebben!

Bekijk dit arrangement