Friese food special - 1 nacht - 2 dagen

Friese food special - 1 nacht - 2 dagen

Lekker eten en drinken speelt de absolute hoofdrol in deze aanbieding. Tijdens de Friese Food Tour maak je kennis met de eetcultuur van Friesland en ontdek je al lopend onze prachtige hoofdstad. Dubbelop genieten! 

Dit 2 daags arrangement is inclusief;

  • 1 x overnachting met Fries ontbijt in het Grand Café
  • Een Foodvoucher t.w.v. € 50 (€ 25 p.p.) te besteden in ons Grand Café of op ons terras
  • Tickets voor de Friese Food Tour; een route door het centrum van Leeuwarden, waarbij je langs diverse culinaire plekken van de stad komt, waar je iets mag proeven. Bijvoorbeeld Fryske worst bij House of Taste of Oranjekoek bij bakkerij Salverda. Het is mogelijk om de Friese Food Tour te lopen van dinsdag tot en met zaterdag en duurt +/- 2 uur.
    Voor kinderen onder de 12 jaar is er geen Foodvoucher inbegrepen.
Boek dit arrangement

vanaf € 98,50 p.p.

MEER SPECIAL DEALS!

Sunday Special - 1 nacht - 2 dagen

Deze special is perfect voor een lang weekend. Met dit arrangement logeer je extra voordelig op zondag bij ons.

Bekijk dit arrangement

Zomer special - 2 nachten - 3 dagen

Dat Friesland weids is, rust biedt en je hoofd leeg maakt is ons geluk. En dat geluk delen we graag. Daarom hebben we voor jou een compleet pakket samengesteld dat aan alle voorwaarden voldoet voor een paar dagen genieten in Leeuwarden. Vanaf € 175 p.p.

Bekijk dit arrangement

Sloep special - 1 nacht - 2 dagen

Ontdek Leeuwarden vanaf het water. Met deze special ga je 2 uren sloepvaren door de grachten van Leeuwarden. Voor onderweg heeft delicatessenwinkel House of Taste een lekkernijenpakket voor je klaargemaakt. Vanaf € 95 p.p.

Bekijk dit arrangement

SUP Special - 1 nacht - 2 dagen

SUP wat staat voor Stand Up Paddling is een ontspannen bezigheid op het water, met heel veel fun maar ook een total body workout. Wil jij ook leren suppen, hier nog beter in worden of een keer suppen in Leeuwarden? Reserveer deze aanbieding! Vanaf € 98 p.p.

Bekijk dit arrangement