SKÛTSJESILEN

1 juli 2021

Wat dacht je van even heerlijk uitwaaien op het water? Dat kan! Annage beschikt over een schitterende locatie aan het water, gelegen in Earnewâld en is dé specialist op het gebied van skûtsjes. Ga met elkaar het water op met een echt Frysk Skûtsje. Werk actief met elkaar samen en geniet van het Friese landschap. Frieser dan dit kan bijna niet!

Samen een dag zeilen. Skutsjesilen is een ideale combinatie van teamsport en ontspanning, je zeilt samen met onze schipper en bemanning op deze snelle authentieke schepen in een schitterende omgeving van het Nationaal Park de Alde Feanen: wuivende rietlanden, smalle slootjes en uitgerekte meren.

Je neemt zelf de touwen in handen, zeilervaring is niet nodig. Er is vollop werk: de zeilen moeten worden gehezen, de schoten aangetrokken en de zijzwaarden moeten worden bediend. Ligt het schip eenmaal op koers, dan is er alle tijd om te genieten van de natuur, het gezelschap en de goed verzorgde catering.

Meer evenementen
LEEUWARDEN VANAF HET WATER


1 juni 2021 - 1 oktober 2021

Wie wil dat nou niet? Op een mooie voorjaarsdag Leeuwarden vanaf het water bekijken in een te gekke duurzame elektrische Post-Plaza sloep? 

Verder lezen

FRIESE FOOD TOUR


1 juni 2021 - 31 december 2021

Wat is er nou leuker dan Leeuwarden verkennen op culinair gebied? Niks natuurlijk! 

Verder lezen