ZO ZIJN WE..

In Post-Plaza werken meer dan 100 bijzondere karakters. 1 ding hebben ze echter allemaal gemeen; ondernemers met passie voor gastvrijheid. Bij Post-Plaza is authenticiteit het allerbelangrijkste. Fouten maken mag, een beslissing nemen moet. Door de verantwoordelijkheid daar neer te leggen waar hij hoort, is Post-Plaza anders. Een wakker bedrijf dat steeds kan inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het enthousiasme spat er van af! Zodra je binnenloopt kom je unieke mensen tegen die graag vertellen over hun passie.

We hebben maar 1 doel en dat is gasten ontzorgen en laten genieten. WOLKOM laten voelen, je gasten zo behandelen als je allerbeste vriend of vriendin. Respect zit ons inziens niet in de omgangsvorm U en daarom gebruiken we liever jij. U schept afstand en dat is juist niet de bedoeling als wij onze beste vrienden uitnodigen.

Voor elk probleem is een oplossing is onze gedachte. Met creativiteit, heel veel humor en aandacht komen wij heel ver. Feedback is altijd welkom. Het liefst tijdens het verblijf, dan kunnen wij er écht iets aan doen. Elke dag proberen wij een beetje beter te worden. Jij kan daar een rol in spelen.

Post-Plaza is altijd op zoek naar het beste uit iedereen. Vakkennis, kwaliteit en dagelijkse training zorgen ervoor dat iedereen zich blijft ontwikkelen en groeien. En nee, niet alleen in kilo’s, maar vooral in persoonlijke ervaringen. Flexibiliteit zit in onze genen. Geen dag is hetzelfde en dat vinden wij leuk. Humor en plezier is een deel van ons succes. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Dag in, dag uit staan wij open om jou te ontmoeten. Staat er geen vacature open die bij jou past, laat wel van je horen. Stuur een originele, grappige, creatieve brief waarom wij jou nodig hebben in ons team. Probeer Lieke te overtuigen, dat jij meer dan de moeite waard bent om een kopje koffie mee te drinken. Lieke is bereikbaar via hrm@post-plaza.nl. Past het niet in de mail, stuur het via de post. Wij laten ons graag verrassen door de Postbode.

VACATURES!

We hebben een vacature in onze keuken: zelfstandig werkend kok, reageer snel, we ontmoeten je graag!

Daarnaast hebben we ook een ontzettend leuke vacature als assistent koffiebrander/barista. Wolkom!

Wil jij de Bediening versterken als medewerker bediening in een ontzettend leuk team? #reageer snel!