Beauty

Combineer jouw verblijf in Post-Plaza met een bezoek aan de beauty. Laat je heerlijk masseren of gun jezelf een schoonheidsbehandeling. Je wordt bij ons in de watten gelegd door de ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialiste Beauty Boutique Beba. Achteraf kun je nog heerlijk nagenieten in het Turks stoombad of in de Sauna. Graag attenderen wij je er op, dat badkleding gewenst is in de sauna en Turks stoombad.

Reserveer van te voren jouw massage of schoonheidsbehandeling, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt. Het is ook mogelijk om tijdens het verblijf een massage of schoonheidsbehandeling te reserveren, maar hou dan wel rekening in met een wachttijd. Bel naar 0641791576 om direct een reservering te maken bij Beauty Boutique Beba.

Het is mogelijk om een badjas met slippers te reserveren. Reserveer ze via onze website bij jouw reservering of vraag bij de receptie naar de mogelijkheden. De kosten zijn €7,50 per badjas met slippers.

 

 

BEHANDELINGEN

BEHANDELINGEN

Geniet tijdens je verblijf van een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling bij Beauty Boutique Beba. Kijk naar de mogelijkheden van de behandelingen

MEER INFORMATIE
FITNESS

FITNESS

De fitness ruimte heeft diverse mogelijkheden voor een goede workout!

MEER INFORMATIE