TROUWEN BIJ POST-PLAZA * BEZEGEL DE LIEFDE

Post-Plaza is een bruisende trouwlocatie in hartje centrum van Leeuwarden. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Het postkantoor heeft een rijke historie, inmiddels is het gebouw verworden tot een plek van gezelligheid en romantiek. Een plek waar je je al snel thuis zult voelen. Geef elkaar het JA-woord in de Bodekamer, de Plugzaal, of in de Postkamer. Bij mooi weer kan er ook in onze sfeervolle binnentuin getrouwd worden.

Onze Bodekamer en de Postkamer bieden plek voor intieme ceremonies tot circa 40 personen. De binnentuin en Plugzaal zijn geschikt voor groepen tot wel 100 personen. De ruimtes kunnen door jullie zelf gestyled worden. Maar willen jullie daar geen drukte van? Dan kan onze weddingplanner alle zorgen uit handen nemen en ook de styling van jullie huwelijksdag verzorgen. 

Ontkurk vervolgens samen een fles Post-Plaza Champagne en breng een toost uit met jullie geliefden. Ook mag de bruidstaart of de trendy cake table absoluut niet in het plaatje ontbreken. Samen met onze patisserie maken wij een moodboard waarin wij jullie wensen tot in detail uitwerken.

Tijdens de aanloop naar jullie huwelijksdag kunnen jullie rekenen op de steun en toeverlaat van onze weddingplanner Corryna. Zij kan jullie adviseren van de styling, muziek, eten, drinken tot de smaken van dé taart. Tijdens jullie mooiste dag mogen jullie erop vertrouwen dat de dag van jullie leven in goede handen is en alles klopt.

Iedere bruiloft is uniek en wij begrijpen dat! Daarom bieden wij geen standaard arrangementen maar nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel.

Direct contact opnemen met Corryna? Dat kan, stuur een email naar corrynakoopmans@post-plaza.nl of bel met 058-2159317. Tot snel!

 

WEDDING FOOD & DRINKS

WEDDING FOOD & DRINKS

Wij kunnen een intiem diner verzorgen voor kleine gezelschappen, maar zijn jullie met een grote groep dan is dat ook geen enkel probleem. Wij kunnen diners tot circa 150 personen verzorgen.

 

MEER INFORMATIE
WEDDING PARTY

WEDDING PARTY

Er is maar 1 feest wat je zo goed voorbereidt in je leven en dat is je huwelijksfeest. Laten wij daarvoor nu de ideale locatie én de juiste mensen voor hebben die deze dag voor jou onvergetelijk kunnen maken.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

VIER DE LIEFDE - KLEIN & INTIEM

Willen jullie de huwelijksdag graag intiem houden met alleen jullie familie en misschien enkele vrienden? Wij hebben alvast een programma gemaakt van hoe zo’n dag eruit zou kunnen zien. Geschikt voor huwelijken tot circa 25 personen.

MEER INFORMATIE
VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

VIER DE LIEFDE - GROOT & MEESLEPEND

Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie het liefst deze speciale dag vieren met al jullie dierbare vrienden en familie? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het groter aan te pakken. Onze weddingplanner heeft alvast een voorbeeld voor jullie op een rijtje gezet. Geschikt voor huwelijken vanaf 50 personen.

MEER INFORMATIE