OVERNACHTEN IN POST-PLAZA HOTEL, LEKKER SLIEPE!

Over elk detail is nagedacht, van bedlampje, kussen, stopcontact tot televisie. Op de hotelkamers het beste bed, een fantastische regendouche, Wifi en airconditioning. Dat vinden we het allerbelangrijkste! Als je in Post-Plaza overnacht, kom je niet alleen om te slapen maar vooral om de stad Leeuwarden te ontdekken. In een stadshotel wil je niet op je hotelkamer blijven. Zeker niet als je het Grand Cafe van Post-Plaza hebt gezien. Daarom is in een groot deel van de kamers een 42-inch televisie verstopt in een antieke kast en hebben wij geen mini-bar op deze kamers geplaatst.

Je kunt kiezen uit 6 kamertypes. Geen 1 kamer is hetzelfde. Dit komt vooral doordat de kamers in 2 monumentale panden zijn gerealiseerd. Dat zorgt ervoor dat overnachten in Post-Plaza altijd een verrassing is, ook als je al een keer bent geweest.

Ben je zakelijk onderweg, ook dan is Post-Plaza het hotel voor jou! Naast de goede nachtrust, zorgt het Grand Café voor de nodige afleiding en gezelligheid. Hier ben je nooit alleen. Als er nog gewerkt moet worden, is het Grand Café de juiste plek. Overal zitten stopcontacten en er is gratis Wifi aanwezig. Je voelt je snel thuis in Post-Plaza.  

IN A RUSH, BOOK NOW!

Wat moet je weten?

  • Fries praten mag! Oefenwoordjes nodig? Goeiedei, ik fiel my thús, ik ha it nei myn sin.
  • Check-in is vanaf 15.00 uur. Wij zouden het leuk vinden als je eerder komt! Is de kamer nog niet klaar, zet dan de bagage bij de receptie neer.
  • Check-out is tot 11.00 uur (maa t/m vrij) en tot 12.00 uur (zat/zon). Wij snappen dat je liever niet naar huis wilt, voor €15 boek je een late checkout.
  • Kom je met het openbaar vervoer, loop dan langs de VVV voor een plattegrond van de stad.
  • Kom je met de auto? Reserveer een parkeerplaats bij Post-Plaza (beperkt beschikbaar) of parkeer in parkeergarage Hoeksterend. Op de website van de parkeergarages Leeuwarden staan actuele openingstijden.
  • Wij zeggen je tegen u! Niet om respectloos te zijn, maar omdat wij graag jouw beste vriend worden.

Kun jij ook een moeilijk een keuze maken? Geeft niks, maar lees dan ‘Wat sizzy sy’ over Post-Plaza. Bloggers en vloggers die je zijn voor gegaan vertellen over hun verblijf of ervaringen in Post-Plaza. Vast en zeker dat je daarna wel je kamer gaat boeken via onze website.

Kamertypes

Kamertypes

Wat is het doel van jouw overnachting? Kies op basis daarvan het kamertype dat het beste bij je past. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

DÉ KAMERTYPES
SPECIALS

SPECIALS

Wil je naast een overnachting, iets beleven in Leeuwarden? Kijk dan bij de specials, wij hebben de beste tips!

 

BEKIJK DE SPECIALS
AGENDA

AGENDA

In Post-Plaza en in Leeuwarden is het nooit saai. Er is altijd iets te beleven. Nieuwsgierig? Kijk dan in de agenda.

AGENDA